ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1316 Blatt Leser He too ? Act 5 – 't Scheldt

1316 Blatt Leser He too ? Act 5

… niet meer dagelijks op tv, om haar afschuw te uiten. Wie zich overigens afvraagt waarom zij zo heftig aan de kar trekt en liefst persoonlijk Bart De Pauw zou ontdoen van zijn overbelast scrotum, moet even naar de cast van Loft, de succesfilm van Bartje de scenarist kijken.

Welke sympathieke rondborstige deerne brengt daar al haar wulpsheid ten tonele? Inderdaad, Marie Vinck, dochter van Hilde.

Als Hilde het steevast heeft over haar rechtstreeks contact met een slachtoffer, … denkt u nu echt dat een doorsnee actrice bij Hildeke zou gaan uithuilen? Echt?
Of zou het Moederkloek Hilde zijn die dochter met zoveel felheid vertegenwoordigt. Zou mooi zijn.

MeToo dus.

Windstilte, …

Blatt is ervan overtuigd dat er nog iemand één dezer publiekelijk bij zijn pietje gepakt gaat worden. Aangezien Kerst niet allen de periode van bezinning en vredevol samenzijn, doch het seizoen van cadeautjes is, hier ééntje van Blatt.

Volgens slecht ingelichte bron wordt er een bekend als een overjaarse ezel hinnikend lachende quizmaster / fanatiek Antwerpsupporter (nog erger) / bijklussende filmregisseur met de dag zenuwachtiger vanwege een damescollectief dat zich opricht nadat zijn penis zich jarenlang teveel oprichtte.

Straks heeft men het over de Domste Mens ter Wereld…

***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *