ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1310 Lezers reageren – 't Scheldt

1310 Lezers reageren

ACTUEEL ‘t Is niet moeilijk om van 33 naar 10,2 % af te zakken wanneer een “een nieuwe bevolking” stijgt van 10,2 naar 33 %.Men is, als rasechte Antwerpenaar, bijna een witte bezienswaardigheid en “boerke Naas” in eigen stad. Daar loert etwa, daar roert etwa, doch ……. !’t Nieuwe volkje kweekt als konijnen en leeft vrijwel gratis, terwijl ‘onze inboorlingen’, gebukt gaan onder allerlei taksen en belastingen op ‘t gepresteerde werk en met wat rest, nauwelijks een klein gezin kan voeden en behoorlijk doen wonen.’t Is echter begrijpelijk dat nieuwkomers niet kunnen werken. Die sukkels hebben, achterin hun luxe-wagen, hun tapijtje, om erop, 5 keer per dag met hun kont opwaarts te gaan liggen. Laat dàt volkje dan maar eens in de bouw, aan de haven of bij De Lijn werken of überhaupt, werken in ‘t algemeen.
En, vanop ‘t Schoonverdiep, ziet men, inderdaad, dat het goed is.Op de Antwerpse Linker-Oever echter ziet men, van op elk “verdiep” dat het niet goed is maar daar wonen enkel ouderen en die “piepen” niet te lang meer. En verder …wie doet minstens één poging om het gevolg en vervolg tégen te houden?Met vele groeten,Yentl***CITAAT
MISPLAATSTE PRETENTIE: JINNIH BEELS     Jinnih Beels, tweede plaats van de linkse kartellijst Samen in Antwerpen in Knack: ‘Als we de wereld willen verbeteren, zullen westerlingen zich wat nederiger moeten opstellen.
De arrogantie waarmee het Westen over normen en waarden praat, is stuitend. We zullen anderen toch de kans moeten geven om gewoon te zijn wie ze zijn’.
***Geachte,Met interesse de bijdrage van Dhr Mandel gelezen over het veertigjarig bestaan van VB. Zeker is een deel van VB overgestapt naar N-VA die nu ook op zijn limieten stuit.Ik heb mij ook eenmalig laten verleiden dat te doen om de Vlaamse zaak te dienen. Maar dat doe ik dus niet meer. Ik stem weer onvoorwaar-delijk VB ook al lijkt het of is het een verloren stem.
Ik wens N-VA veel succes maar dan met stemmen van links.Een reactionair M Strobbe.***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *