ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1307 Hfd – 't Scheldt

1307 Hfd

 

… De jarenlange ‘boycot’ door de ‘bazen’ van de Boekenbeursfre boekenbeurs werd door een rechter veroordeeld: de Boekenbeurs moet uitge-verij Egmont een stand bieden op de komende Boekenbeurs.
In vorige artikelen wees ‘t Scheldt op de door het nazisme geïnspireerde handelswijze van boek.be: aan andersdenkenden geen podium of klankbord geven.
Een vereniging (boek.be) die de verkoop van boeken moet bevorderen en die een uitgeverij verbiedt haar boeken te tonen is de naam vereniging ter bevordering van de boekenverkoop niet waardig.
Uitgeverij Egmont komt met een primeur op de Boekenbeurs: ze zal het boek ‘Mijn Strijd’ van een zekere Dolf Hitler uitbrengen.
Er schort veel aan de bedrijvigheid van boek.be.
Dit jaar gaat er op de beurs zelf gekookt worden. Elke kok wordt verplicht om naast de door hem gekozen gerechten ook couscous te bereiden. Varkensvlees is streng verboden
Dat is niet de enige verrassing voor de boekenbeursbezoekers. Als het om seks gaat heeft boek.be geen beperkingen: zo zullen er ook ‘peeskamertjes‘ worden ingericht. Hier komen zowel de heteroseksuelen als de homoseksuelen en lesbiennes aan hun ‘trekken'(!).
Er werd beroep gedaan op echte specialisten wat seks betreft: Goedele Liekens heeft de leiding van de verschillende ‘hoerenkoten’ – zijzelf zal de afdeling sm leiden – terwijl Tom Lanoye de ‘jeannetten-koten’ dirigeert.
Of met deze maatregels het dalend getal van Boekenbeurs-bezoekers zal gestopt worden is echter de vraag. En of boek.be op hun persconferenties nu ook de ‘niet-regime-pers’ zal uitnodigen is twijfelachtig.***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *