ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1303 Act I Blatt Leser – 't Scheldt

1303 Act I Blatt Leser

… worden twee agenten die bijna overhoop gereden werden door een dolgedraaid vrouwmens en haar trachtten te arresteren belaagd door enkele tientallen lichtbruin getinte jonge kerels met kroeshaar die al rochelend en fluimend aangestormd komen. Ze verwonden één van de agenten. Waarmee de stelling van BDW natuurlijk bewezen wordt. Gelukkig is er de Regimepers die meteen een getuige vindt die beweert dat er helemaal geen geweld van de Mocro’s kwam. De getuige is ene Assia Missaoui (29 j). Dit mens beweert dus dat de agenten niet belaagd of aangevallen werden.

Klakkeloos en kritiekloos werd ze geciteerd door De Morgen en De Standaard. Wat deze Regimepers NIET deed, is vertellen wie dit mens is. Twee seconden googelen en je ontdekt dat het een militante is die geregeld actie voert voor de rechten van vrouwen die graag zoals zij in een hobbezak verkleed rondhossen. Zij nam bijvoorbeeld het initiatief om eind augustus 2016 actie aan het Steen te voeren voor het recht om in een boerkini de Antwerpse zwembaden te komen bevuilen. In april 2014 organiseerde ze mee de Moslim Expo (met de workshop ‘hoe slacht ik een schaap zonder dat het bèhèhèhèh zegt’).
Haar meest irritante hoogtepunt is echter de open brief die ze op de website van KifKif schreef, en waarin ze de wél goed geïntegreerde Iraanse activiste Daria Safai die opkomt voor het recht om géén hoofddoek te dragen op een beschamende manier  aanvalt. Uit dit giftige schrijven citeren we niet graag (’t Scheldt heeft zo zijn kwaliteitsnormen), U vindt deze brief van 30 augustus 2016 hier : http://www.kifkif.be/actua/open-brief-aan-darya-safai <http://www.kifkif.be/actua/open-brief-aan-darya-safai>. Geniet vooral van het extreme kinderachtige kattige ‘Maar zeg, hoe zit het met je klantenbestand en de centjes afkomstig van deze o zo onderdrukte en achterlijke moslima’s die wel welkom zijn in je tandartsenpraktijk?’. En zo iemand (29 jaar en student psychologie. Astemblief !)wordt door de Regimepers opgevoerd als een getuige.Het komt nooit meer goed met De Standaard. Nooit meer.<http://www.kifkif.be/actua/open-brief-aan-darya-safai> Open brief aan Darya Safai | Kif Kif <http://www.kifkif.be/actua/open-brief-aan-darya-safai> www.kifkif.be
Beste Darya Safai. Je kan het niet laten telkens opnieuw alle moslimvrouwen die kiezen om zich te bedekken in de schaduw van de Ayatollah‘s te plaatsen hé.
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *