ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1298 Act I – 't Scheldt

1298 Act I

…  om twee regenboogzebrapaden te laten aanleggen. Een dergelijk zebrapad wordt in het bekrompen wereldje van de nichtjes een gaybrapad genoemd.

Er komt zo een oversteekplaats op het kruispunt van de ­ Suikerrui met de Ernest van Dijckkaai. Dat is niet toevallig een plek waar de afstotelijke parade zal passeren tijdens hun stoet.
Ook het district Antwerpen laat zich niet onbetuigd en zal ook belastinggeld vrijmaken voor zo een regenboogzebrapad.
Toeval of niet maar dat komt uitgerekend op het kruispunt van de Lange Koepoortstraat met de Minderbroedersrui en met de Sint-Paulusplaats, dus aan café Que Pasa. £
Deze holebikroeg is de pleisterplaats van Bart Abeel, voorzitter van Antwerp Pride (resic). Vanuit deze kroeg kan hij met een nieuwe verovering immers snel naar zijn ‘cave’ in de Savelkoul building in Kipdorp voor een nummertje aars-plezier met confiture.
Hiermee krijgen de andersgeaarden weer eens een bevestiging dat zij inderdaad ‘anders’ zijn en dus buiten de maatschappij staan. Het is dan ook aangewezen om een gelijkaardig signaal te geven aan andere specifieke bevolkingsgroepen zodat zij niet het gevoel krijgen gediscrimineerd te worden.
Welaan stadsbestierders, tast opnieuw in de buidel en bewijs dat Antwerpen een stad van diversiteit is, geef elk wat wils!
Op het verlanglijstje staan: bultige zebrapaden voor de vooruitziende vrouwen. Ten believe van de Groote Leider zal aan het stadhuis een zebrapad versierd worden met rode sterren op witte schijven volgens origineel Noord-Koreaans ontwerp. De sossen eisen oversteekplaatsen met rode strepen versierd met dollar en eurotekens.
De islamisten willen groene halal zebrapaden afwisselend versierd met bloedige kromzwaarden, pinguins en haatbaarden.
Ludo V.C. en de drankzuchtigen krijgen zebrapaden met afbeeldingen van Bollekes De Koninck en Boerkes.
Voor de Turkse medemensen zijn bloedrode stroken voorzien van witte krimpende manen en uitdovende sterren. En speciaal voor de aanhangers van de doddelende dictator-sultan worden die afgewisseld met afbeeldingen van geiten.
In wereldprimeur zullen er ook zebrapaden komen ‘met kluisters en geschreeuw’. Evenwel niet voor de Vlaams-nationalisten maar wel voor de BDSM‘ers.
En niet te vergeten zebrapaden met kinderkopkes voor de pedo’s. Een minpuntje: om de verkeersveiligheid niet in het gedrang te brengen kan er jammer genoeg niet ingegaan worden op de expliciete voorstellen van de bospoepers. (sorry Annick)
Zo weet de modale en onwetende burger weer wat er met zijn duiten zal geschieden.
RAMMER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *