ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1296 Pr Manten – 't Scheldt

1296 Pr Manten

Wij weten waar ze woont, in een schitterend gerenoveerd pand, schuins zicht op de Schelde. Arme Maya, als enig kind van een stinkend rijke socialistische mama die zelf enig kind is van een stinkend rijke socialistische opa nu naast haar inkomen van een slordige 6 000 euro in een kleine BMW moet rondtuffen.Wij zitten natuurlijk weeral met een vraagske. Welke farmaceu-tische firma is zo vrijgevig dat ‘al de voormalige collega’s’ van Maya er nu met een Porsche mogen rondrijden?

Echt moeilijk is het niet om deze firma te vinden. Maya verbloemt haar ‘carrière’ immers niet; na het afstuderen werkte ze bij de Socialistische Mutualiteiten. Daar moet men dus zo vrijgevig zijn, met geld van de gemeenschap en de kleine man. Leest u even mee:‘Na haar studies ging ze aan de slag als reizend apotheker bij het Huis Der Mutualisten (1991-’93), vervolgens als apotheker-provisor bij apotheek <https://nl.wikipedia.org/wiki/Apotheek> Multipharma <https://nl.wikipedia.org/w/index.phptitle=Multipharma&action =edit&redlink=1> (’94-’98), farmaceutisch adviseur bij Multipharma-Ophaco (’98-2000) en ten slotte als hoofdapotheker bij het Nationaal Verbond van Socialistische Mutualiteiten <https://nl.wikipedia.org/wiki/Socialistische_Mutualiteiten>. (2001-’03)’.Zo. Klare taal.We hebben Maya wel graag hoor. Telkens ze haar ranzige bek opentrekt verliest de sp.a enkele tientallen stemmen. En met deze uitspraak, waarmee ze de Socialistische Zuil serieus te kakken zet enkele duizenden.Overigens, weet u wie in de Raad van Bestuur van het Huis der Mutualisten zat toen ze aangenomen werd?
Moeder Leona!Nepotisme zit socialisten in de genen, zoals melk geven bij een koe. En dan verschieten ze dat ze in kiespeilingen onder de tien procent zakken…Als een Socialistische Mutualiteit haar personeelsleden een Porsche geeft, dan is het schandaal bij Samu-social klein bier.SociaLISME: stelen van de armen en geven aan de rijken.Eigen Volkske Eerst.***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *