ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1279 Act II Rammer – 't Scheldt

1279 Act II Rammer

ACTUEEL II

TIJDEN VERANDEREN

Een Tsjetsjeen woonachtig in Gent heeft twee jaar cel gekregen nadat hij zijn tienerdochter kaalgeschoren had als straf. ‘Een dergelijke bestraffing kan niet worden getolereerd’, aldus de rechter. De stiefmoeder van het meisje, die haar sloeg op straat, kreeg 3 maanden cel met uitstel en 300 euro boete. In de septemberdagen van ’44 waren dergelijke praktijken schering (sic) en inslag en werden dergelijke creaturen nog geprezen als ‘helden van het verzet’ en beloond met een Belgische decoratie en pensioen.

SCHOL, DOE ZE NOG EENS VOL

In de regimepers verschenen tal van foto’s van VB ‘er Dewinter op bezoek bij president Assad in Syrië. Op zijn kruisvaart ten behoeve van zijn persoonlijke binnenlandse campagne, sleepte Filip Dewinter enkele drinkebroers mee in zijn kielzog.
Zijn blonde Bambi had hij wijselijk thuis gelaten. De aandachtige lezer zal op de foto’s in de media of in het VRT (Vurig Rode Televisie) verslag vooral de teleurstelling op het gezicht van Jan penrisPenris hebben kunnen waarnemen toen hij alleen water en een potje thee op de ontvangtafel zag staan. Zo nam hij alsnog ongewild deel aan de Tournée Minérale.

Reactie:

In een nagekomen reactie aan onze redactie laat VB volksvertegenwoordiger Jan Penris optekenen: ‘Ik ben geen probleemdrinker, ik heb er geen probleem mee dat ik drink!’

RAMMER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *