ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1279 Act I Rammer – 't Scheldt

1279 Act I Rammer

…werden uitgevlooid kwam aan het licht dat er een tekort was van 30 000 euro. Niet dat Superkoen dat voordien zelf opgemerkt had. Navraag bij Telenet bracht aan het licht waar het geld terecht was gekomen.

Om een onverklaarbare reden werden de vergoedingen die voor Kennis bestemd waren, doorgestort naar sp.a-gemeenteraadslid (ex schepen en ex-OCMW-voorzitster) Leen Verbist.

Naar aloude goede socialistische traditie zweeg Marleen Verbist in alle talen over het geld dat gedurende 2,5 jaar zomaar uit de hemel kwam dwarrelen zonder enige tegenprestatie. Op de vraag naar het waarom verklaart de socialiste dit ‘doordat het geld werd gestort op de zakenrekening van mijn echtgenoot’.

Hallo verworpenen der aarde…

Marleentje wil ons dus doen geloven dat het geld op zakenrekening van fotograaf Wim (William) Van Cappellen terecht kwam en dat de boekhouder van die Theo Flitser ook niets gemerkt heeft?

Rode manitou Tom Meeuws pikte dit staaltje van volksbedrog niet en liet de sp.a hellehonden los zodat Verbist zich haastte om snel ontslag te nemen als gemeenteraadslid. Exit Leentje van de Chiro. Ze trekt zich terug op haar weelderig domein met villa en zwembad te Merksem, door een lange oprijlaan gescheiden van het plebs.

Benieuwd of we haar op 1 mei tussen de andere rode beunhazen zullen zien staan kwelen. Sterft, gij oude vormen en gedachten. Slaaf geboor‘nen, ontwaakt! ontwaakt! De wereld steunt op nieuwe krachten, begeerte heeft ons aangeraakt

RAMMER

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *