ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1273 Act III – 't Scheldt

1273 Act III

ACTUEEL
Sauer
VB GEEFT GELD AAN ADOLF

Eind december vond er in Borgerhoutse Guldensporenstraat een afrekening in het drugsmilieu plaats. Daarbij werd er een huis in die straat beschoten en werd er brand gesticht door met een molotovcocktail naar de gevel van een huis te gooien. Doordat de snuivende gooier een onvaste worp uitvoerde kwam die brandbom terecht op de auto van Adolf G., een kranige 92 jarige en één van de laatste standhouders in deze achterstandwijk. Hij is al dertig jaar lid van het Vlaams Belang.
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van VB-Antwerpen kreeg Adolf een cheque overhandigd van 1 000 euro. De partij had een omhaling georganiseerd voor hem. De hoogbejaarde die afhankelijk is van een voertuig voor zijn verplaatsingen, was verrast en dankbaar met het geschenk. Dat was alvast een bijdrage voor de aanschaffen van een andere wagen. Tot zover alleen maar glunderende gezichten. De euforie was echter van korte duur toen aan het licht kwam dat de partij geen 1 000 maar wel 2 500 euro verzameld had tijdens de actie ‘Help Dolf’.
Waar was de resterende 1 500 euro gebleven? Na enige aarzeling kwam de zelfbenoemde lijsttrekker Filip Dewinter met een antwoord ‘De rest zal hij later nog krijgen’. Als dat maar goed komt!***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *