ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1268 Hfd – 't Scheldt

1268 Hfd

ACTUEEL

Adriaan van Gansen

LINKS RACISME…

Sceptr: ‘Ook wij kunnen discrimineren. Ook wij zijn geestelijk beperkt…’

‘Taboeloos, ongecensureerd, hard en objectief nieuws, dat is wat we beloofden en nog steeds beloven. Voor Telenet en een aantal media staat dat blijkbaar gelijk met ongewenst nieuws en dus vals nieuws. En dus worden we door hen geboycot op vlak van advertentie-inkomsten’.
Hoe lang Jonas Naeyaert hoofdredacteur zal blijven van Sceptr is maar de vraag: zijn carrière bij VVB (Vlaamse Volksbeweging) is al voorbij. Niemand houdt het in dit ‘duivenkot-bedrijf’ lang uit. Meestal duurt het een (kort) tijdje voor iemand het boos aftrapt en de deur achter zich toeslaat.
Het is jammer dat rechtse verenigingen discriminerende politiek van linkse verenigingen overnemen en in hetzelfde bedje ziek zijn.
‘Rechts actueel’ is ook zo’n voorbeeld: als je niet schrijft wat zij willen word je geschrapt, krijg je geen berichten meer.
Dat VLinks zich aan deze kwalijke, linkse discriminerende praktijken bezondigt begrijpt men. Zij maken zich bekend als Linksen en weten dus waar de bruine mosterd gehaald moet worden.
In alle naïviteit dachten wij dat er bij de rechtse rakkers van de nieuwe webstek Sceptr een objectieve benadering en/of beoordeling van het nieuws zou heersen. Verkeerd gedacht. Na de jammerlijke mislukking van Punt is dit de tweede maal dat een rechts initiatief op zeer korte termijn in de grond geboord wordt. In beide gevallen werd het initiatief genomen door VVB-spruiten.
In feite is het goed dat dit gebeurt in de eerste week van hun bestaan. Sceptr is dus ‘links’ besmet. Volstrekt onbetrouwbaar dus. Jammer. De zoveelste gemiste kans.

***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *