ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1263 Hfd – 't Scheldt

1263 Hfd

… Al dikwijls in de media geweest, dus nu ook, wanneer betrokkene op 24 november voor het Hof van Beroep verschijnt om zijn straf te mogen slikken. Beleggingsadviseur Ceulen (zijn bedrijf  wordt nu gerund door één van zijn drie zonen, vanuit Breda) vond de eerder uitgesproken straf van 19 jaar een tikkeltje te zwaar. Mijnheer had jaren lang onder andere zijn eigen Cambodjaanse pleegkinderen verkracht en een verzameling van 400 000 foto’s van kindermisbruik verzameld. Mooi opgeslagen in mappen volgens de aard van de verkrachting. Slaagde erin na zijn veroordeling naar Cambodja te vluchten, werd daar opgepakt en naar hier terug gestuurd.Een geval apart, die vent. Uiterst sluw, zo schonk hij een speciale verhoorkamer voor kinderen die slachtoffer zijn van misbruik aan de Antwerpse politie. Kostprijs: 25 000 euro.

Van een afleidingsmaneuver gesproken. Jarenlang bleef hij onder de radar, tot de FBI hem ontdekte (hij had zijn wandaden gefilmd en doorgestuurd, de oen) en het Belgische gerecht haar werk deed.Mussche en Van Steenbrugge komen dus onvermijdelijk in het nieuws met een zaak waar ze liever niet mee in het nieuws komen. In De Standaard van 29 oktober lichten ze hun verdediging toe. Hou U vast! ‘hier zijn alleen maar verliezers’. Dat zal wel.
Ceulen is ‘verliezer’, enkel en alleen omdat hij gepakt en veroordeeld is. Daarvoor was hij geen verliezer. Net zoals Dutroux ook geen verliezer was, of Ronald Janssen. Tot ze gepakt warden.Om verkrachte, voor het leven getekende  kinderen in dezelfde schuif te steken als hun daders, daar moet je lef voor hebben. En dan de redenen van de misdaden van die arme, beklagenswaardige Ceulen? ‘vader was een dwingend persoon’.
Euh, er zijn miljoenen kinderen die een strenge vader hebben gehad. Hebben die allemaal baby’s verkracht? Uiteraard niet. Andere reden: ‘hij is een luierfetisj’. Ah.
Die gestoorde vent draagt graag luiers. Nu weten de klanten van zijn beleggingsfirma aan de Elisabethlaan in Berchem waarom hij nooit naar toilet ging terwijl hij uren aan een stuk zat te leuteren over geld. Deed liever pipi in de broek. Voorts: ‘hij is misbruikt door paters’. Zozo. Misschien tijd om die paters aan te klagen, of minstens bij naam te vernoemen? Lukt kennelijk niet. Beetje vreemd, nietwaar. Dit voor de zelfverklaarde specialisten aangaande misbruik in de Kerk. En dan geen paterke kunnen vinden die Pieterke een halve eeuw geleden over zijn bolleke gestreken heeft?Wat ook vreemd is, is het totaal gebrek aan respect voor de slachtoffers. Geen woord over een mogelijke schadevergoeding. En dit voor een zootje pedopleiters die warempel de Heilige Stoel (het Heilige Bed zijn ze vergeten) gedagvaard hebben om een berg geld te verkrijgen voor een aantal zelfverklaarde anonieme slachtoffers van niet-bewezen misbruik die er zelfs niet in slagen om de al dan niet bestaande daders aan te duiden.
En nu denken deze advocaatjes er zelfs niet aan geïdentificeerde slachtoffers te willen vergoeden. Astemblief!Het zijn dan ook maar Cambodjaanse en Filippijnse sukkeltjes die verkracht werden. En wat suggereren deze advocaten dan als ‘straf’’? Therapie en ‘chemische castratie’, waardoor het libido van Pieter zou verminderen. Probleem opgelost. Als ze nu eens echte castratie voorstelden, neen, ‘chemische’. Een pilleke waardoor je even je soldaat niet meer in geef acht krijgt.En wie gaat dat achteraf controleren? Madame Mussche? En als uitsmijter ‘van een lange gevangenisstraf wordt niemand beter’ klinkt het in De Standaard. Toch wel, mevrouw Mussche. Alle mogelijke slachtoffers worden er beter van , dat zo’n recidivist veilig achter de tralies zit. Het feit dat die lieve, vieze klant van u geen baby’s meer kan verkrachten, daar wint ieder gered slachtoffer bij. ‘Pieter Ceulen was te beschaamd om hulp te vragen’ klinkt het nog als oorzaak van de ellende. Ah zo. Van een excuus gesproken.
Volgens Blatt heeft die man gewoon totaal geen schaamtegevoel en zag hij het probleem niet, totdat hij in de cel vloog. Wie schaamtegevoel heeft, verkracht geen kinderen, ook geen volwassenen trouwens. Wij kijken uit naar het vonnis, op 24 november. En we zijn er gerust in. Met Van Steenbrugge als advocaat kan het niet mislopen. De laatste keer dat die een zaak won was in 2002 (burenruzie over kattepis).
En mocht Pieter Ceulen ooit vrij komen, dan zal hij ongetwijfeld in volle vertrouwen op de kleinkinderen van Mussche mogen komen baby-sitten.Waarbij baby-sitten letterlijk genomen mag worden.***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *