ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1244 Homo – 't Scheldt

1244 Homo

… van de (voorlopig) 50 (vijftig!) doden bij  de aanslag van een moslimterrorist op een homobar in het Amerikaanse Orlando.De sharia, die volgens een ‘significant’ deel van de moslims prioriteit heeft op de wetten van alle democratische landen, eist dat homoseksuelen moeten worden gedood, als ze zelfs na waarschuwingen of lijfstraffen hun geaardheid niet willen veranderen.

Maar waarschuwingen of lijfstraffen komen er zelden of nooit aan te pas. Volgens de clubleden van IS, Al Qaida en TalibanHomo Criticus schrijft hun namen echt niet uit respect met een hoofdletter – moeten homo’s van hoge gebouwen naar beneden worden gepleurd.
In Iran is ophangen de remedie en anderen maken van onthoofden een halszaak.Stel u voor dat deze remedies hier te lande zouden worden toegepast op priesters en een zekere monseigneur! Hoe verwerpelijk hun daden ook zijn, zelfs hun slachtoffers zouden geen vragende partij zijn van zulke barbaarse straffen.De dader van de slachtpartij in Orlando, Omar Mateen (29), was van Afghaanse afkomst, maar geboren in New York. Volgens zijn pappie heeft deze megamisdaad niets met de islam te maken. Nee, Omartje werd verschrikkelijk boos toen hij twee mannen zag kussen.
Van Homo Criticus mag iedereen kussen wie hij of zij wil, mits het met wederzijdse toestemming gebeurt. Zoals die kangoeroe en dat varken, zoals u onlangs wellicht mocht vernemen of zien. Of meer figuurlijk dan: iemands… kroonjuwelen.Deze ochtend las Homo Criticus dat er een ‘burgerinitiatief’ (volgens Sacha Van Wiele van GvA) is gelanceerd om voor het Offerfeest toch weer minstens 1 600 schapen ritueel te kelen in Antwerpen. Er is een  capaciteit van 2 800 schapen.
Toen vorig jaar schepen van dierenwelzijn Nabilla Ait Daoud pleitte voor een alternatieve offerande, waren hoon, belediging en bedreiging haar deel. Voorwaar: het geloof van de vrede. Maar de Amerikaanse media zullen ons land er wel niet meer van beschuldigen een ‘failed state’ te zijn. Dat dan weer wel.
Omar
was gescreend en ongevaarlijk bevonden.Homo Criticus

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *