ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1243 Act II – 't Scheldt

1243 Act II

Wie tijdens het EK voetbal een feestje organiseert en dat wil opleuken kan tegen betaling van de luttele som van 995 euro  niemand minder dan de trots van Brasschaat inhuren. Neen, het gaat niet over minister van binnenlandse zaken Jan Jambon, maar wel over Jean-Marie Pfaff (62). Wie gaat er net geen 1000 euro betalen voor een acte de présence van deze marginale bejaarde met het voorkomen van een overjaarse gigolo? In rusthuis Avondrood gaat men alvast met de klak rond.

*
Islamisering doet ook zijn intrede
in de wereld van de vaseline.
Hij leek niet te kunnen verliezen, de eerste allochtoon van Marokkaanse komaf in de finale van Mister Gay Belgium, maar toch moest Abdellah Bijat (22) afgelopen weekend het slappe handje leggen tegen een Antwerpse sportleraar. ‘Ik ben niet ontgoocheld omdat ik eerste ereheer geworden ben’, reageert Bijat. ‘Voor de moslimgemeenschap maakt dat niet veel uit: daar zien ze me als een winnaar’.
Op vrijdag roept de imman vanop de kansel = mimbar (niet te verwarren met een minibar) ‘Hiep hiep hoera voor ons isla-mietje’.*
Politiek correct HOLlandHet was nog maar net eind mei of de verzamelde wereldverbeteraars begonnen weer eens een potje te ouwehoeren over ....Zwarte Piet. Aanleiding tot deze opstoot van politieke correctheid was het vertrek van acteur en presentator Erik van Muiswinkel bij de publieke omroep NTR. Deze omroep zendt het Sinterklaasjournaal uit en Erik de dappere Muis wilde niet langer een zwarte Zwarte Piet spelen.
Honderd ‘bekende’ Nederlanders hebben een open brief geschreven onder de titel ‘Verdraagt een multiculturele samenleving wel zo’n stereotiepe afbeelding van donkere mensen?’
Onder hen de man met het vermanende joodse vingertje Arnon Grunberg, de opperrelnicht Paul De Leeuw en een vetbetaalde arrogante ex ballenstamper Patrick Kluivert.Over de echte problemen in Nederland zoals de toenemende criminaliteit, de islamisering en de uitwassen daarvan maken deze linkse leuteraars zich geen zorgen, maar een oude traditie met christelijke achtergrond moet en zal bestreden worden. Men kan er blijkbaar niet vroeg genoeg op het jaar aan beginnen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *