ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1242 Act IV – 't Scheldt

1242 Act IV

… worden en deze moeten u echte plaatsen innemen. Want de echte dieren horen met respect behandel te worden, en hier hoort u en u team er niet bij.

Opmerking:
Volgens mij bent u, en u volledige team geen mensen, maar een gestoorde psychopath en of een duivel die zich voor doet of hij een mens is.
Mijn Advies: ik wil u en u alle team verzoeken om zich nu al te laten behandelen bij een psychiatry. En in tussen tijd zich laten nemen door een paard. misschien dat u allen hier door dan een beetje afkoelen en de realiteit voor Julie ogen te zien krijgen. Met de hoop u hier mee naar behoren te hebben geinformeerd. Mocht u nog naar aanleiding hier van, vragen en of opmerkingen willen hebben, dan verneem ik dit alsnog van u. Zo niet dan wil ik u hier bij verzoeken om voortaan geen achterlijke misselijke gestoorde e-mails van u, naar ons op te sturen.
Vrije Democratische Partij (VDP), namens deze, Dhr. Burhan Gokalp (Partij Voorzitter)
PS: Als onze partij de macht krijgt, dan wil ik u hier bij aangegeven dat wij alles er aan zullen doen om zulke racistische gevaarlijke mensen als u en u zogenaamde onafhankelijk satirisch weekblad te sluiten en alle medewerkers op te laten sluiten in een dieren dierenkooi, omdat u en zulke mensen als u, en u team, niet in een normale gevangenis thuis horen, omdat Julie allen met een dieren voedsel verzorgd moeten worden.
*
Reacties van Lezers
* Wauw! Ik begin steeds meer sympathie te krijgen voor Böhmermann… Gaan we klacht indienen bij en excuses eisen van de Turkse ambassadeur? L* Bekijk het positief, hij wil u nog verzorgen, iets wat in de Waalse gevangenissen zelfs niet meer gebeurt …’ Kris
* Ik zal elke dag gegarandeerd een banaan komen gooien door de tralies van uw kooi… samen met een hondenkoekje…Wim
* Bert, hallo… Ziezo, nu hoor je het ook eens van een ander, hé.
‘Echte democraten’, zo te zien, die mannen (en vrouwen) van Gokalp… Net zoals hun grote roerganger Erdogan, denk ik dan. Nog een geluk dat ze zowel de Antwerpse Zoo als Planckendael aan het herinrichten zijn. Het wordt er knusjes… Groetjes. Jos* Zopas de haat- en scheldproza gelezen die met één of andere woestijnwind op uw schrijftafel is terechtgekomen… Ten andere, genoemd sujet hoeft dringend nog een paar jaartjes naar school om een nederlands zonder schabouwelijke fouten machtig te worden, maar kom, een zuigeling kan bij wijze van spreken uitmaken uit welke hoek het komt, namelijk die van de godsdienst van de vrede… Vergeet niet, waar het verstand het laat afweten beginnen de scheldpartijen… bedoelde scribent zou er goed aan doen een betrouwbare geschiedeniscursus aangaande het midden-oosten te volgen te beginnen met het Turkse jaartal 1915… En nu ga ik beginnen aan een bord erwtensoep met een vette varkenspoot erin… Met voorname groet, VGH – Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *