ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1238 Act III – 't Scheldt

1238 Act III

… bovendien toekomstige islamleraars  ertoe kunnen aanzetten hun identiteit uit te hollen zoals we dat zelf zo vakkundig doen, dan is dat toch een effectieve vorm van terrorismebestrijding ?  Neen, die meneer De Wever was heus niet lief in zijn Laatste Oordeel : het Katholiek Onderwijs Vlaanderen gaat voluit voor een nieuwe kruistocht en als we daarbij moeten worden gepakt langs achter, dan bedanken we daarvoor. We willen gepakt worden langs voren zoals iedereen dat graag heeft.

Laat de moslims binnen door de Porta Sancta. We bieden halal-hosties aan tijdens de eucharistie, we bannen de miswijn en de maagdelijkheid is niet langer een privilege van Maria.
Lievens voorgangster Mieke Van Hecke is alvast bereid haar baard te laten staan. In de Winterstal komen een schuldig schaap en een ezel die lijkt op Rik Torfs. Bisschop Bonny vindt wel een leuke imam om Hand in Hand de samenleving te redden.
Tom Lanoye schrijft voortaan de teksten voor Kerk en Leven en Kristien Hemmerechts  – dat is nu eens iemand met een gezonde inborst – gaat de lessen macramé met verwijderd schaamhaar invullen.  Op afbeeldingen van de Profeet kan gelukkig bezuinigd worden. De toekomst is er een om met opgeheven hoofd tegemoet te zien. De katholieke moslim verliest inderdaad nooit het hoofd. Net zomin Boeve een boef is, is de CD&V een katholieke partij. Ontelbare toppers van de extreme centrumpartij  hebben immers keer op keer bevestigd dat ze hun eventueel geloof binnenskamers wensten te houden.  Christus was een cultuurcommunist, christenen zijn net geen socialisten, de medemens is multi-divers, allochtone gezinnen verdienen meer kinderbijslag, kortom de CD&V heeft echt wel bewezen geen katholieke partij te zijn.
Het ging toch altijd over de macht van de zuil en niet over een mogelijke inhoud ? Daarvoor bestaat de CD&V toch gewoon ? Toen de CVP verschraalde tot de CD&V bleef de C op het nippertje behouden (de PSC deed dat dan weer beter door hun C tot Centre te herdopen).
Daarom zullen Wouter en Hilde de dialoogscholen blijven koesteren tegenover al die seculiere katholieken die ons willen koeioneren. Komaan, dat IS toch zo ?
En nu eens ophouden met die duivelse discussies.
Kruis erover !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *