ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1229 Homo – 't Scheldt

1229 Homo

... ‘We praten alleen nog over migranten, ISIS en moslims. Mensen komen ons land binnen. Ofwel hebben ze een verblijfsvergunning en dan is er geen probleem. Ofwel zijn ze illegaal. Voor die illegalen moeten we een kamp bouwen, zoals Guantanamo. Maar dan zonder het folteren. En we sturen ze terug naar huis. Zonder vijf dagen te wachten op de beslissing van de procureur des konings. 

Wij hebben al 42 000 legale migranten in ons land. Dat is kolossaal voor een land als België. De Fransen laten de vluchtelingen van Calais de tram nemen. Ze stappen af in De Panne, en trekken richting Zeebrugge. Van daaruit willen ze de oversteek maken richting Engeland. De politie is niet efficiënt genoeg.
Drie miljoen moslims willen naar Europa komen. Veronderstel dat ze elk drie kinderen krijgen. Dan zijn er binnen twintig jaar 20 miljoen extra moslims. En op een dag zullen er 100 miljoen extra zijn. Dat willen we niet. We waren beter in een Europa met negen landen gebleven en de grenzen afgesloten. Gelukkig hebben we de N-VA. Met de socialisten zouden we 80 000 extra illegalen gehad hebben. En zij zouden een verblijfsvergunning gekregen hebben en zouden kunnen stemmen bij de volgende verkiezingen. Ik heb 1 000 vluchtelingen in de buurt: 500 in Sijsele en 500 in Zeebrugge.
Ze willen niet eten wat ze krijgen? Dat ze dan niet eten!
En ze willen niet verzorgd worden door een vrouw?
Pech voor hen’.
Wie was hier zo vrijpostig aan het woord?
a) Filip Dewinter
b) Gouverneur Carl Decaluwé
c) Knokse burgemeester Leopold Lippens

Homo Criticus
Het juiste antwoord is c)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *