ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1221 Act II – 't Scheldt

1221 Act II

… uit Ieper/Parijs/Brasschaat: Yves Leterme CD&V (gewezen premier en vermaard twitteraar en vermeend scheefpoeper).

Uit Kreta: Ilse Uyttersprot (CD&V), gewezen burgemeester van Aalst wereldberoemd als de torenpoepster. Ex-volksvertegenwoordiger Flor Koninckx sp.a /Zonhoven heeft aangeboden lessen te geven in ‘hoe omgaan met drank & vrouwen’ en ex lief Goedele Liekens Vilvoorde/Hasselt Albertkanaal stelt zich bereidwillig ter beschikking om – in memoriam Steve Stevaert (sp.a) – te komen getuigen hoe subtiel hij met de vrouwen omging. In een poging meer borsthaar te tonen dan Francken verklaart sp.a voorzitter John Crombez geschokt te zijn over de seksuele aanvallen die op nieuwjaarsnacht in Keulen op vrouwen gepleegd zijn. ‘Als dit gedrag opduikt moet er snel op de hardst mogelijke manier worden gereageerd om zeer duidelijk te maken dat dit onmogelijk kan geaccepteerd worden‘, vindt de sp.a-voorzitter.
Wat bedoelt Den John hier precies mee? Lijfstraffen toedienen op de plek waar zij hun misdaden hebben begaan of het afhakken van één of meer ledematen/lichaamsdelen op een schavot onder het oog van het juichende gepeupel? Dat is hetgeen de vluchters heel goed begrijpen en kennen vanuit hun thuisland.

Wie er nog een schepje bovenop doet is sp.a pasionaria Magda De Meyer. ‘Het is flauwekul dat wij de publieke ruimte zouden moeten opgeven en dat vrouwen ’s avonds beter niet meer in een steegje of ondergrondse parking zouden gaan’, zegt Magda De Meyer van de Vrouwenraad. Ze spreekt zelfs oorlogstaal wanneer ze stelt dat ‘we de publieke ruimte net moeten heroveren’. ‘Wat in Keulen is gebeurd, lijken bijna Indiase toestanden. De mondialisering en toenemende migratie spelen zeker een rol, maar evengoed de pornoficatie. De grenzen worden alsmaar verlegd. Het fatsoen is ook weg, we gaan bruter met elkaar om. Soms lijkt het of de oerman met de knuppel terug is’, alzo Rode Magda. Had ze het nu over haar betogende en stakende kameraden van het ACOD/ABVV?

Rammer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *