ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1215 Act I – 't Scheldt

1215 Act I

TE ONTHOUDEN: 

SLIMME OF LIEGENDE HOMANS?

… om de werkingstekorten bij te passen van door de Vlaamse regering erkende moskeeën. In 2011 ging er reeds 538 000 euro subsidies naar erkende moskeeën, in 2012 bedroeg het totale bedrag aan moskeesubsidies 575 312 euro. In 2013 reven deze islamitische instellingen 666 628 euro binnen.
Een typevoorbeeld van volksmisleiding. De tsjeven kunnen nog iets leren van Liesbeth. Al jaren wordt er driftig op allerlei uitgaven bespaard, de Turteltaksen vliegen ons rond de oren en wordt ons ingelepeld dat er geen geld meer is voor rusthuizen, gehandicaptenzorg, zorgsector enz. Maar door de N-VA wordt er wel gezorgd voor de erkenning en de subsidiëring van de islam met ons belastinggeld?
Begrijpe wie kan.***OOK TE ONTHOUDEN:
ROOD WIPPEND KOPPEL
… in de kroegen rondom het Antwerpse stadhuis. Later als de proletarische dranken klotsend op en neer gaan in de kaviaarmagen, borrelt de drift vanuit de rode onderbuik onstuitbaar naar boven. Apart vertrekken ze dan uit de herberg en vinden elkaar spoedig nadien terug in één van beider wagens in de parking aan de Grote Markt …
Tijdens het rollebollen laait ook hier het (rode) vuur erg op en vergeten ze dat er dag en nacht licht brandt in de parking. En dat er – ondanks het late uur – nog steeds personen zijn die hun wagen komen ophalen…Gelukkig voor Kathleen & Robert heeft er nog niemand de brandweer gebeld om de ‘geknelde passagiers’ te laten bevrijden uit de ‘bewegende wagen’ met de bedampte ramen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *