ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1211 Act IV – 't Scheldt

1211 Act IV

…  uit de christelijke zuil losser zou worden gemaakt en er nieuwe wegen zouden ingeslagen worden. Overlopers, B(ekakte V(lamingen)’s, allochtonen en multi-seksuelen van allerlei slag werden op de lijsten gezet…

Van toen af aan ging het serieus bergaf met de verkiezingsresultaten. De C uit CVP en nadien CD&V was een hol begrip geworden.
In Antwerpen is de CD&V gezegend met een drankminnende schepen die uitbolt, en een tripolaire transgender fat die de partij iedere keer hij zelfvoldaan in de media verschijnt, stemmen kost.
De seksueel gefrustreerde, immer  zuur kijkende en krijsende Nahima Lanjri werd van het Antwerpse toneel afgevoerd. Zij heeft gekozen voor de centen door af te zien van stedelijke mandaten in ruil voor een parlementair mandaat.
Caroline Bastiaens (wie ??) waant zich nu de rijzende ster maar zal nog veel boterhammekes moeten eten om de pompeuze kikker weg te drukken.Deze zieltogende partij heeft deze week weer voor een ‘nieuwsitem’ gezorgd. Johan Verstreken, Vlaams Parlementslid voor CD&V, is op zijn 51e uit de kast gekropen.De  voormalige televisiepresentator ontbloot in zijn boek Met gesloten vuisten dat hij ‘anders’ is. Verstreken doet de wereld kont dat hij al een hele tijd twijfels had over zijn geaardheid, maar pas op zijn 45ste kwam hij tot de vaststelling dat hij op mannen valt. Dat was toen hij in Oostende als schepen bevoegd was voor het holebibeleid. Toen hij in dezelfde periode op reis was in Atlanta, ging hij voor het eerst met een man naar bed. ‘Het werd de nacht waarvan ik dacht dat ik hem nooit beleven zou, zoals Guus Meeuwis zou zingen’. dixit de CD&V mandataris.Wanneer mediageilaard Heylen volgend jaar in de vaselinestoet in de Scheldestad  zal meelopen, kan hij er alvast op rekenen om een slap handje van Verstreken te mogen vasthouden. Aan de horizon gloort de complete afgang voor de CD&V .Uit Fierheid – Albrecht Rodenbach – 1876 :
Filip en kon niet meer. ‘O trotsche, trotsche stede’, sprak hij, ‘gaat aan… Helaas, waar is der Oudren fierheid nu gevaren!Sauer***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *