ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1206 Homo Crit – 't Scheldt

1206 Homo Crit

Maatjes

Asielzoekers, welkom in Buchenwald!

Voor u Homo Criticus beticht van racisme: dit is niet zijn persoonlijke voorstel, maar de Duitse oplossing voor het nijpend plaatsgebrek voor de opvang van vluchtelingen voor dood en verderf, religekte en armoede.

Volgens Mail Online verblijven 21 mannelijke asielzoekers in afwachting van een erkenning als vluchteling in barakken van het voormalige concentratiekamp, sommigen nog maar pas, anderen al sinds enkele maanden. Naar verluidt is het verblijf uitgerust met simpele kookfaciliteiten en stapelbedden.

Christian Hanke, burgemeester van Berlijns Mitte district vindt dit een ‘onvermijdelijke noodoplossing’ en is blij dat er zo veel plaats is in de barakken.

Sinds de ingebruikname van Buchenwald in juli 1937 tot aan de bevrijding in april 1945 verbleven zowat 250 000 gevangenen in het kamp. Ongeveer 56 000 mensen vonden er de dood, onder wie politieke gevangenen, sovjet krijgsgevangenen, zigeuners en zowat 11 000 Joden.

Schokkend voor menigeen onder ons, maar voor moslimmigranten – zo ze er al weet van zouden hebben – zal het (halal)worst wezen.

België mag dan niet als voorbeeld gelden van doordachte migrantenopvang, stel u voor dat een politieker de mensen van camping Maximiliaanpark zou verkassen naar Fort Breendonk?

Homo Criticus

***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *