ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1201 Act II – 't Scheldt

1201 Act II

…richt naschoolse lessen in. Zelf heeft ze, zegt ze, twee ‘Masters’-diploma’s. Een lesmodule bestaat uit 8 lessen. Iedereen kan die volgen mits het betalen van 495 euro. Om de veertien dagen een 3 1/2 uur durende les. Dat kan in Mechelen (Literatuur, Filosofie en Biologie), Gent (Klimaat en duurzaamheid, Business en economie, Filosofie) en in Antwerpen (Business en economie, Digitale technologie, Wereldculturen). Ook in Brussel worden lessen gegeven maar dan in het Engels.

Wie de lessen volgt krijgt geen diploma, wel een aanwezigheidsattest.
Het initiatief van mevrouw Lemeire wordt niet gesubsidieerd.
Erg vriendelijk tegenover het bestaand ‘onderwijssysteem’ is Caro Lemeire niet: ‘Sommige professoren doen onnozele dingen’.
Zij wil een volledige ommekeer van het bestaand onderwijssysteem: ‘Geen examens. Geen onhaalbare lesuren’. Waarom haar ‘bijlessen’ een Engelse naam hebben werd niet verteld. Zij lijdt, zij is jammer genoeg niet de enige, aan een ziekelijke ‘verengelsing’ van namen en/of begrippen. Het Nederlands is niet goed genoeg meer als titel of aanduiding.Het wordt tijd dat er een nieuwe Flor Grammens komt met wat verf en borstel…***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *