ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1192 Even – 't Scheldt

1192 Even

VOLKSWEERKUNDENoordenwind in juni, da’s bekend, verschaft de boeren krent en cent. Bron: Het kalender weerspreukenboek Uitg. Davidsfonds***Spreken onbedacht, heeft menigeen in druk gebracht***CITAAT IKaaiman in De Tijd over minister Kris Peeters: ‘Dat die minister een achterbakse jezuïet is die geen enkele van zijn beloften houdt, weten ze nu ook in Göteborg, en binnenkort in Gent. Honda- en Suzuki-dealers kunnen best nagaan of ze geen andere merken in hun showrooms kunnen uitstallen’.***Zonder water draait de molen niet***CITAAT IIJournaliste Rinskje Koelewijn in NRC: ‘Ik vraag of De Telegraaf wel eens een column van hem (prof. dr. Bob Smalhout) heeft geweigerd. Hij glimt van genoegen. ‘Eén keer. Toen had ik iets onaardigs geschreven over Patrick Kluivert. In De Telegraaf mag ik tegen ieders schenen schoppen, alleen niet tegen die van een voetballer. Dàt pikken de lezers niet’.***Beter buigen dan te breken, beter wijken dan te wreken***‘ISLAM IS OORLOG’Als ze het zelf zeggen zal het wel zo zijn zeker? Abu Bakr al-Baghdadi, IS-leider, roept alle moslims op om te verhuizen naar het kalifaat. ‘Islam was nooit een religie van vrede’, zei hij ‘Islam is de religie van oorlog’.***Uit een kwaad ei kwam nooit een goed kieken***DER SPIEGEL: DE OPLOSSINGIn het blad ‘Der Spiegel’ van vorige week, een grappige brief van een Duitse abonnee als reactie op een artikel over de Belgische politiek.‘Indien België dan toch moet verdwijnen, hecht dan Wallonië aan bij Frankrijk, Vlaanderen bij Nederland en de Oostkantons bij Duitsland.

En Brussel dan? Heel eenvoudig. Verkoop Brussel aan het meest biedende Noord-Afrikaanse land. De bevolking is er al’.***Die te zware pakken draagt, moet krom gaan***BLOKKEN-PRESENTATOR:
BEN CRABBÉ KAVIAARCOMMUNIST
Ben Crabbé werd geboren in Tienen op 12 november 1962. Hij is een Vlaams musicus en televisiemaker, begonnen als drummer bij een Leuvens popgroepje waarna hij drumde bij De Kreuners. In 1987 besloot hij om tv-werk te gaan doen bij de toenmalige BRT.
Bekendheid verwierf hij door de presentatie van het televisiespelletje Blokken dat hij sinds 5 september 1994 presenteert. Volgens insiders verdient Crabbé per ingeblikte aflevering van het programma 1000 euro.
Nochtans vertoont de VRT geen bezwaren tegen medewerkers die een partij zoals de PVDA steunen, die nog altijd de misdaden van extreem links bagatelliseert of zelfs ontkent. Ben Crabbé en Andrea Croonenberghs deden in 1999 een oproep om voor de PVDA te stemmen. (Croonenberghs trad trouwens eerder op met de groep La Piovra tijdens de 1 meiviering van de extreem linkse partij. Crabbé vormde jarenlang een koppel met omroepster en actrice Andrea Croonenberghs. Hun relatie is al even ten einde. Op 20 mei 2006 werd hij bij zijn nieuwe levenspartner voor het eerst vader. Vandaag woont de rode proletariër Crabbé in Knokke.De vennootschap van Benjamin Crabbé heet Pats waarvan de overgedragen winst twee miljoen euro bedraagt. Allemaal zaken die niet direct gekoppeld worden aan een ‘verworpene der aarde’ en ware strijder voor het communistische geloof… Crabbé kan het dan ook niet laten om zijn overtuiging te ventileren in zijn programma Blokken dat door alle Vlaamse belastingbetalers betaald wordt.In week 20 stelde hij een simpele vraag: ‘Waar bevindt zich het graf van de Chinese leider Mao Zedong… terwijl hij het wel steevast over de Spaanse dictator Francisco Franco heeft… In de ogen van kaviaarcommunist Crabbé is de massamoordenaar Mao Zedong nog steeds de grote roerganger….Sauer***Als niet komt tot iet kent iet zichzelve niet***HEDENDAAGSE POLITIEKE LOGICA ?1988 : Martens VIII, met de socialisten1991 : Martens IX, met de socialisten,1992 : Dehaene I, met de socialisten,1995 : Dehaene II, met de socialisten,1999 : Verhofstadt I, met de socialisten,2003 : Verhofstadt II, met de socialisten,2007 : Verhofstadt III, met de socialisten,2008 : Leterme I, met de socialisten,2008 : Van Rompuy, met de socialisten,2009 : Leterme II, met de socialisten,2011 : Di Rupo, met de socialisten.De socialisten zaten dus ononderbroken mee in de laatste 11 federale regeringen en hebben in die 26 jaar ‘de rijken’ nooit aangepakt.
Nu is er na die 26 jaar een regering zonder de sossen en nu verwijten de rode hypocrieten dat deze regering de rijken niet aanpakt, terwijl deze zogenoemde ‘partij voor de werkende mens’ dat in 26 jaar zelf nooit heeft gedaan!Met dank aan Sander M.***Een luie voerman spant liever uit als in***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *