ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1174 Act III – 't Scheldt

1174 Act III

.. Schrijf mij onmiddellijk uit !!!!!!!! 

Vlaamse Radio- en Televisieomroeporganisatie August Reyerslaan 52, 1043 Brussel * nv van publiek rechtDeze Ouvry kent ons nog beter…***Pascal Dossche, VRT.BEMag ik u vriendelijk vragen mij met onmiddellijke ingang te schrappen van uw lijst.. ik wens uw mails niet meer te ontvangen. Pascal Dossche, Villa PoliticaDeze Dossche hoort niet in het rood Jeannettenkot thuis. Hij schrijft beleefd…*Reactie van lezersDe VRT bekent eindelijk ‘kleur‘ ! En wat een professioneel taalgebruik bovendien 🙂 ! Feit is dat hier overduidelijk (eindelijk) een zwakke plek werd blootgelegd… Ging het hier overigens niet juist over ‘persvrijheid‘ en ‘vrijheid van meningsuiting’ 🙂 ? Tsjonge, jonge … daar mag niet op gereageerd worden zeker anders eindigt u nog zonder abonnees 🙂 ?Gelukkig zijn er ook nog journalisten die durven nadenken en niet opgaan in dergelijke georchestreerde massahysterie en tot gelijklopende conclusies komen – lees commentaar in De Tijd van Isabel Albers ‘Historisch of hypocriet‘. Beste groet, ElDiablo*‘Zot en haatdragend?’ Gewoon te gek voor woorden en de reële wereld op zijn kop! Eerder kritisch en niet zomaar bereid om in het rode gareel mee te lopen, zou ‘k zeggen… En dat gaat door voor een onpartijdig journalist die ons moet informeren?Erik​*Walgelijk hoe de politiek correcte pers met de rode VRT op kop garen wil spinnen uit de racistische moorden gepleegd door Moslims.
Gaat het nu eindelijk eens gedaan zijn met de linkse ‘politiek correcte censuur’ waarin mensen als Wilders en Dewinter die al jaren voorspellen wat er nu gebeurt verketterd en monddood gemaakt worden? En dit uit naam van de ‘politiek correcte’ censuur door een zelfverklaarde ‘kwali-teitspers’?
Zielig is het gesteld met de politieke journalistiek hier te lande bevolkt met groene en rode broekschijters. Hoeveel moeten we hier in West Europa nog verdragen van die ‘vredelievende godsdienst’ Islam genaamd?*Hoeveel onschuldigen moeten er nog sterven in naam van de multiculturele maatschappij? Weg met de linkse bange journalisten en hun politiek correct geleuter à la VRT en De Morgen. Leve de vrije meningsuiting! Z.***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *