ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1172 Act II – 't Scheldt

1172 Act II

ACTUEEL II

Antiracisten euforisch over Parijse offerfeest!

Allah is zo groot dat klein krapuul de ongelovigen moet doen sidderen en beven. Figuren waarvoor een Nietzscheaanse term bestaat slachtten goed menende, democratische en vrijheidslievende satirici af omdat hun beeld van een perfide profeet net iets teveel een pijnlijke realiteit weergaf. Dankzij de georganiseerde gedachtenmaffia durft niemand meer zijn terechte klachten over de reële ongemakken der multiculturele ontsporingen luidop te uiten zonder een opgeblazen politiek correcte verkettering te trotseren. De gesubsidieerde inquisitie der weldenkenden hoont de werkelijkheid weg tot er dan inderdaad het al lang voorspelde bloed in de straten van Parijs vloeit.
Was dit niet de hoofdstad der Verlichting? Proficiat dus aan de onversaagde jihadisten die de Charlie Hebdo-honden hebben geofferd op het altaar van de zo onschuldige islam, klinkt het in de ‘banlieues des barbares’. Denk even terug aan de Franse feministes die in Le Monde veroordeelden dat genitale verminking werd aangeklaagd, want was dat alweer niet de zoveelste vorm van koloniaal geïnspireerd cultureel racisme? Wanneer rolt de eerste kop op de Brusselse Louizalaan of op de Antwerpse Meir?
Ach, waarom belang hechten aan een hoofd zonder hersenen? Al staat de voltallige redactie van de VRT voor de eigen camera te pronken met een ‘Je suis Charlie’-bord, dan nog volgt wellicht de komende weken een sliert deskundigen met de mond vol van begrip voor al die brave moslims die je nooit hoort. En een Wouter van Bellingen zal als directeur van het Minderhedenforum ongetwijfeld komen liegen dat hij zwart ziet over het toenemende racisme in ‘de’ samenleving. Wel, beste Wouter, het is ‘onze’ samenleving en niet die van hen die hun fata morgana met geweld aan ons willen opdringen !Johan Steels   

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *