ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1171 Act II – 't Scheldt

1171 Act II

Een handvol BV’s (die zichzelf prominente Vlamingen noemen, klinkt beter, inderdaad) komen dus op voor het klimaat, en dit met de nodige agressie. Aangezien vooral dhr. Nic Balthasar zich opwerpt als Kruisvaarder voor het Klimaat, verwijzen we hier naar de programma’s die hij voor de VRT maakt. Kwestie om iedereen duidelijk te maken dat zijn verontwaardiging dat de Belgische/Vlaamse/Waalse/Brusselse overheden te weinig doen voor het klimaat (hij daagt die regeringen hiervoor zowaar voor de rechter) totaal hypocriet is.

Misschien dat meneer Nic eens komt verklaren hoe klimaatvriendelijk zijn eigen reisprogramma’s zijn, en hoe de promotie voor dergelijke waanzinnig vervuilende reisjes te rijmen valt met zijn klimaatbekommernissen.
Hierzie, enkele recente VRT-fratsen van Nic
Nic in gastvrij Senegal, deel 2 : GoréeNic in gastvrij Senegal, deel 1 : ToubacoutaNic in de oases van de SaharaNic tussen de kamelen in Algerije
Expeditie Kenia en Tanzania, deel 3 Het is overigens een familietrekje, klimaatverwoestende exotische reisjes maken. Ook echtgenote, de fotografe Lieve Blancquaert lust er pap van, tsjokt ook de hele wereld af, voor fotootjes. Kijk maar eens: http://www.lieveblancquaert.be/.
Ons niet gelaten, maar hang a.u.b. de heilige niet uit. Wie elke ochtend charcuterie vreet en alle weken een BBQ houdt moet niet komen preken over de schande van de vleesconsumptie.
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *