ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1168 Kies – 't Scheldt

1168 Kies

ACTUEEL IWIE WORDT KONING ONBENUL?WIE WORDT KONINGIN TROELA?Wie moet volgens u, de titel krijgen van Koning Onbenul of van Koningin Troela.Schrijf de naam van die persoon die volgens u deze titel verdient.
U mag er uw commentaar bijvoegen.twee
[email protected]*Uw voorstellen:
Eddy Ven: Mijn uitverkorenen zijn: Koning Onbenul: Koen Geens * Koningin Troela: Gwendolyn Rutten
Peter Donckers: Koning Onbenul: Dimitri Bontinck: de eerste crimineel met BV-status sedert Freddy Horion Koningin Troela: Yasmine Kherbache: Bah, dat is iets vies, hé?
L.A.: Abou Jahjah en Yasmine Kherbache, twee politieke onbenullen…
Luc Lamine: Koning Onbenul Jan Jambon Omdat hij met zijn leeg hoofd zijn partij met zijn domme uitspraken de vernieling inrijdt * Koningin Troela Annemie Turtelboom Omdat zij er een boeltje van gemaakt heeft op Justitie; omdat zij die Naamwet er zo met de karwats heeft doorgedrukt; omdat zij nu nog de hoogmoed heeft om in de Vlaamse Regering te zitten
H. Keersmaekers Mijn kandidaat is voorzitter Beke. Want door de schuld van CD&V zitten wij nu met een Waalse eerste minister
Hugo Van Kerckhoven Koning onbenul: Crombez Omdat hij altijd zit te liegen Koningin Troela Trutteboom Overal waar zij geweest is heeft zij een puinhoop achtergelaten.
Enz. Kijk ook op www.tscheldt.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *