ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1166 Hfd – 't Scheldt

1166 Hfd

Blijkt dat er inmiddels vier van elkaar onafhankelijke klachten zijn rond zijn obsceen seksueel gedrag in het openbaar. Waar bovendien telkens minderjarigen bij betrokken schijnen te zijn. Hij heeft al toegegeven ‘regelmatig’ op de bewuste parking geweest te zijn. Kan ook moeilijk anders, want er zijn camerabeelden. Wel heeft hij er niets verkeerds gedaan, vindt hij. Bovendien: ‘men verwart mij met iemand anders’, zo liet hij optekenen in La Meuse.

Ha, met wie dan? Wie A zegt moet B zeggen! Toch niet iemand met een strikske? Zou die ook op een parking in de openbare toiletten ‘de hand aan zichzelf slaan’?
Paniek alom bij de PS na deze uitspraak, dat begrijpt u wel… ‘men verwart mij met iemand anders’. Gelukkig heeft hij een advocaat, die zoals het hoort de rol van stand-up comedian met de nodige waardigheid vervult. Hij vindt namelijk dat het niet kan dat de pers zoveel aandacht aan zijn cliënt besteedt.
Nu kunnen we eventjes niet volgen. Luperto is zo één van die niets betekenende politici die constant de pers benadert, uitnodigt en bespeelt. Kijk maar eens naar www.luperto.be. Alle dagen duikt hij ergens op om zijn gebronzeerd koppeke en plastieken lachje te laten fotograferen. En als hij nu dan over de schreef lijkt te gaan, dan moet de pers ineens wegblijven. ‘mijn cliënt kan niet eens meer naar huis’ jammert het advocaatje. Prima. Dan kunnen de buren hun kinderen terug buiten laten spelen.Vangheluwe kan overigens ook niet meer naar huis, Michèle Martin en Marc Dutroux evenmin. Benieuwd hoe het afloopt, daar in de donkere Ardense wouden.
Wie zich overigens volledig van commentaar onthoudt zijn Elio Di Rupo, Paul Magnette, Yvan Mayeur, Laurette Onkelinx en de rest van de PS-top. Ze knijpen de billen dicht. Terecht.
Wat als die Italiaanse schandknaap die langs de billen van zijn collega van Bergen omhoog geklommen is straks zijn vuile boekskes open doet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *