ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1161 Even – 't Scheldt

1161 Even

CITAAT I     Rob Hoogland in De Telegraaf: ‘Hier een zinnetje dat nu al dagenlang in mijn hoofd blijft rondzingen: ISIS heeft niets met de islam te maken… Dat er moslims zijn die zoiets roepen, heeft nog wel een zekere logica. Zelfontkenning is nu eenmaal een uitbundig ontwikkelde islamitische eigenschap’.***WAALSE PS D’ACCORD     Pensioen eerst op 67 jaar. De waalse PS is akkoord: doppen tot je 65ste of je 67ste is gegarandeerd.***Kleine boompjes worden groot***SIMPEL     Ik zag net een stukje reportage over vrouwen in Nigeria die al in Europa waren en uitgewezen werden of terugkeerden. Zij hadden het bijzonder moeilijk in Nigeria en beklaagden zich erover dat ze nergens geld kregen en besloten de meesten dus maar om terug naar Europa te gaan. Simpel hé? (Bron: TV Nederland Icon)

Yentl
***
Men moet zich niet te vroeg uit het nest begeven***SOORT ZOEKT SOORT?     Sp.a-furie Yasmine Kherbache steunt gevaarlijke terrorist. Zij kan de terrorist Abou Jah-jah vragen of hij haar zuiptent op het de Coninckplein niet in brand wil steken of toch minstens de ruiten ingooien bij een volgende door hem ingerichte betoging?
En hoe zit dat met zijn Mossad-bindingen? Daar stelt men in het Midden-Oosten veel kritische vragen over. Waarom vluchtte hij hals-over-kop naar het verderfelijke Westen?
Adriaan van Gansen***Kinderen kweken is geen ganzen wachten***POETIN VOORBEELD      Geen wonder dat Poetin door Forbes werd gekozen als de machtigste persoon in de wereld! Dit is zoals het hoort. Politici maak aantekeningen! Dit is een van die momenten, dat onze ver-kozen leiders aandacht zouden moeten besteden aan het advies van Vladimir Poetin. Ik stel voor dat niet alleen onze leiders maar elke burger aandacht besteedt aan dit advies. Hoe eng is dat? Het is een trieste dag wanneer een communist zinvollere uitspraken doet dan onze leiders, maar hier is het!
Vladimir Poetin’s speech, de kortste speech ooit! Op 4 augustus 2013, sprak de Russische president Vladimir Poetin de Doema (Russisch parlement) toe, en gaf een toespraak over de spanningen met minderheden in Rusland:‘In Rusland leven we als Russen. Elke minderheid, van overal, die wil leven in Rusland, om te werken en te eten in Rusland, spreekt Russisch, en moet de Russische wetten respecteren. Als ze de sharia prefereren, en het leven leiden van een moslim, dan adviseren wij hen om naar die plaatsen te gaan waar dat de staatswet is. Rusland heeft geen islamitische minderheden nodig. Minderheden hebben Rusland nodig, en we zullen ze geen speciale privileges toekennen, of proberen om onze wetten te veranderen om beter bij hun wensen te passen. Het maakt niet uit hoe hard ze roepen ‘discriminatie’.
We tolereren geen gebrek aan respect voor onze Russische cultuur.
We kunnen beter leren van de zelfmoord van Amerika, Engeland, Nederland en Frankrijk, als we willen overleven als natie.
De moslims zijn die landen aan het overnemen en dat zal ze niet lukken met Rusland.
De Russische gewoontes en tradities zijn niet compatibel met het gebrek aan cultuur of de primitieve manier van sharia wetgeving en moslims. Wanneer dit eervolle wetgevend lichaam denkt aan het maken van nieuwe wetten, moet het in gedachten hebben de Russische nationale belangen voorop te stellen, in acht nemend dat de moslims minderheden zijn en geen Russen
‘.
De politici in de Doema gaven Poetin een vijf minuten durende staande ovatie.
Redactie
***
Waar een wil is, daar is ook een weg
***
EXTREEM RECHTS
Volgens Bart Brinckman in De Standaard verklaart Tom van Grieken (nieuwe voorzitter Vlaams Belang) dat ‘wij moeten van het etiket extreem-rechts af’.
Heeft Van Grieken dat echt verklaard want Bart Brinckman is bekend om het uit zijn teen zuigen van valse stellingen, als het maar schade kan toebrengen aan (personen) van het Vlaams-nationale gedachtengoed.
Sinjoor***Er gaan niet veel vrienden in een klein huis***AMNESTIE EN VB
Is het geen gemiste kans? Dat vragen veel Vlaams-nationalisten zich af: waarom Koen Dillen, zoon van, niet gevraagd werd om het VB te leiden? Amnestie eisen is goed en wel maar zelf Amnestie verlenen is nog iets edeler.
Koen Dillen is een intellectueel, schrijft goed (heeft een boek gepubliceerd zowel over Sarkozy als over Mitterand.
Schreef jaren een rubriek als correspondent uit Frankrijk in ‘t Pallieterke. Geen ongeletterde dus en hij kent het klappen van de zweep…
Adriaan van Gansen
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *