ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1161 Act I – 't Scheldt

1161 Act I

ACTUEEL I

TELENET BAANBREKEND

TELENETTelenet stelde op 6 oktober in de Thomas Morehogeschool / Mechelen haar nieuwste realisaties voor. Gedaan met het zich steeds maar opnieuw ‘aanmelden‘: wie zich aanmeldt blijft dat levenslang! Dat is voor dit land een primeur. Alle Vlaamse steden, het begint bij de thuisstad Mechelen, zullen volledig Wifi-free worden. In Mechelen nu reeds, in november komt Antwerpen aan de beurt en tegen het einde van het jaar zal elke grote stad wifi-free zijn.
Burgemeester Bart Somers antwoordde op vraag van een journalist dat de stad Mechelen geen financiële bijdrage leverde aan het opzet.
Nadat de Amerikaanse zaakvoerder John Porter (hij leert nog steeds Nederlands) fier de Telenet– verwezenlijkingen presenteerde gaf de steeds elegant geklede Inge Smidts nadere toelichting: Wifi-free zal overal aanwezig zijn: meer dan 1 miljoen homespots, met partners 2 000 hotspots. Zowel in de luchthaven van Brussel als in Plopsaland kan elke Telenetklant kostenvrij bellen en tv kijken. Niet-Telenetklanten kunnen dat 1 uur gratis…
De Vlaming John Baekelmans (CTO Smart Cities Cisco) die gans de wereld rondreist, bleef één dag langer in België voor een lezing in de hogeschool. Of hij dat daar ook in het Engels doet gelijk op de persconferentie? Er was geen enkele reden om zijn waarschijnlijk belangrijke uiteenzetting in het Engels te doen. Jammer.
Naast de heer Porter was geen enkele Amerikaan of Engelsman aanwezig en was er geen reden om het aanwezige publiek in die taal toe te spreken. Bovendien kende de heer Porter het onderwerp.
In een persnota benadrukt de stad Mechelen dat zij de boot niet heeft gemist. Daarbij wordt wijselijk de kandidaatstelling door Bart Somers om de Olympische Spelen naar Mechelen te halen, verzwegen.
Telenet maakt wifi straffer en slimmer in gans België.
En daar mag Telenet fier op zijn. Naast Barcelona en Hamburg is Mechelen de derde stad waar Wifi-free de levenskwaliteit zal verbeteren. Mechelen is de eerste stad in Benelux met deze innovatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *