ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1153 Even – 't Scheldt

1153 Even

CITAAT I     Rob Hoogland in De Telegraaf: ‘Doorgaans verdient het aanbeveling om je niet te laten leiden door woede die door verdriet wordt gevoed. Maar ditmaal geef ik haar alle ruimte: Vladimir Poetin… ik beschouw deze homohatende, hufterige en machtswellustige proleet als de man die de eindverantwoordelijkheid voor dit drama draagt’.***Het is veeltijds het beste veulen dat zijn halster breekt***ALOM GEJUICH BIJ VLD     Gejuich bij Open Vld. Zij nemen de manieren over van sp.a: een nederlaag wordt omgezet in een succes. Open VLD behaalde een pover, zelfs het slechtste verkiezingsresultaat sinds 1977: amper 14,1 %.

Maar het bezorgt hen wel regeringsdeelname!
Zo gaat dat in de politiek: belonen wat slecht gaat…
Sinjoor
*Het moeit zich al met muizen wat van de katten komt***HOMANS STAAT HAAR MAN     Michael Lescroart, de medewerker van Liesbeth Homans op haar Antwerpse kabinet, mag mee naar het Brusselse kabinet van de N-VA-Superminister.
Toen hij hoofdredacteur was van mannenblad P-Magazine was hij zo voorkomend nooit blote foto’s van Liesbeth te plaatsen, laat staan naakte waarheden over haar te publiceren.
Dat moest beloond worden. Nu Homans opgestegen is uit het Antwerpse schepencollege blijft Nabilla Ait Daoud als enige vrouw over.
Kwatongen beweren dat toen Liesbeth nog Superschepen was, Nabilla eigenlijk ook altijd de enige vrouw in die club was.Pimpernel***Als de kinderen geld hebben, hebben de kramers nering***BLOEMPJE PLUK     Philip Heylen (CD&V), icoon van de holebi-beweging, m’as-tu vu-bezoeker in de kathedraal en al 10 jaar Schepen van Cultuur in Antwerpen, wil niet langer voor de bloemen in zijn stad betalen. Als christendemocraat trekt hij daar nu een kruis over. Alhoewel hij graag de bloemetjes buitenzet in Keulen en daar zelfs menig bloempje heeft geplukt, staat hij wellicht tegenwoordig voor de spiegel de Barbra Streisand-hitYou don’t bring me flowers anymore’ uit volle borst mee te schallen. Of hoe een politicus van de meest kleurloze partij alle kleur overschaduwt.
V-erandering of verarming ?Pimpernel***’t Is moeilijk om te stelen in het huis  waar de baas zelf dief is***HASSAN II     Hassan Aarab, de onvolprezen CD&V’er met de controversiële uitspraken over de joden, wil nu als Wiedergut-machung zijn halal-houding enigszins temperen door voortaan ook worstenbroodjes met varkensvlees aan te bieden in zijn bakkerij te Deurne.Wie schetst de verbazing van de man toen de joodse orga-nisaties opnieuw massaal protesteerden. ‘Kan ik dan echt niets voor die mensen doen dat koosjer is’, vroeg Hassan zich af.‘Die joden voelen zich zo vlug bij de neus genomen’, zuchtte de belaagde christendemocraat, die trouwens net zijn parkeerstrook door een stukje Gazastrook had vervangen.Nu gaat de Gehandicaptenbond hem ook al een proces aansmeren. Het komt nooit goed.Pimpernel     ***Men moet nooit achter zijn eigen bal lopen***

Pico BelloOvenversHassan Aarab verkoopt, zeggen som-migen, sympathieke en smakelijke worstenbroodjes in zijn bekroonde bakkerij Roché in Deurne. Zo sympathiek en zo smakelijk dat hij voor de CD&V op de parlementslijst mocht staan en er 861 stemmen vergaarde. Recent vertolkte Hassan op zijn Facebook een minder Sympathiek en Smakelijk standpunt in verband met Gaza, de joden, Hitler en zo meer.
Gevolg: mediastorm. Hoe vreselijk dat de Antwerpse CD&V door deze bakker van om de hoek nu voor de keuze kwam te staan welke slager ze ‘ginderachter’ moesten steunen of afkeuren.Als er iets de tsjeven ongemakkelijk maakt is het wel het uitdragen van een eigen mening. Hassan beseft de draagwijdte van zijn woorden niet’, suste Ariane van Dooren, de tuttige CD&V-voorzitster die deze rijzende ster had ontdekt. Is halal-Hassan dan minder begaafd of zo? Of durft hij soms te zeggen wat velen denken? Normaal is alles wat bij hem uit de oven komt licht verteerbaar. Zijn overtuiging bleek plots minder verteerbaar voor de Antwerpse CD&V die al langer grossiert in onbetekenende, onbekwame en onverkwikkelijke figuren wier verdienste schuilt in het niet voor de voeten lopen van haar stedelijke schepenen.Philip Heylen, die graag koketteert met zijn joodse contacten en zelden een besnijdenis mist, sloeg weer eens in paniek en reserveerde prompt een plaatsje aan de Klaagmuur. En nationaal voorzitter Wouter Beke moest bijna zijn koekjesmoment bij de koning laten schieten. Uiteraard bood Hassan (in eigen naam?) zijn verontschuldigingen aan de hele wereld aan. Zo verscheen er toch weer licht aan het eind van de tunnel.Hoe dan ook: dit komt ervan als je de multiculturele minderheden (?) omarmt met hun zogezegde lusten zonder hun reële lasten onder ogen te durven zien.
En wat met het Minderhedenforum van de overbegaafde Wouter van Bellingen indien de o zo gekoesterde slachtoffers onder elkaar aan het kibbelen gaan?
Ach, het is die mensen hun cultuur, meneer…’***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *