ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1131 Act V – 't Scheldt

1131 Act V

WODKA-ACTIE IAls er iets is dat de verworpenen der aarde niet verwerpen is het wel een flinke scheut wodka. Dat moeten ook de beschonken PVDA-militanten gedacht hebben toen ze na decennia van scherpe standpunten met eigen ogen konden zien hoe de communistische kliek in Kiev scherpschutters inzet tegen dissidenten.

Doe de rijken de champagne betalen’, was wellicht de boodschap van de blonde god Peter Mertens, ‘want nu kunnen de mensen eindelijk eens zien wat we echt bedoelen met een arbeidersparadijs’.Op VTM konden we zien hoe Patrick van Gompel met een helm op het riante hoofd het nieuws bijeen sprokkelde. Even leek het of hij het plaatselijke dialect perfect beheerste, maar het bleek zijn gebruikelijk vermalen woordenbrij te zijn.Jan Balliauw – de spring-in-het-veld van de VRT – bracht dan weer een reportage die voor een keer geen mager beestje was.
Waar is de tijd dat ze bij de Openbare Omroep echt bloedrood waren?
De wodka smaakt wrang, valt te vrezen.Pimpernel***

WODKA-ACTIE IIBij het ter perse gaan vernemen wij dat Peter Mertens – jawel Partij van de Ontbrekende Arbeid – een feestelijke wodka-avond zal inrichten voor zijn militanten. ‘Eindelijk steekt het communisme terug zijn (water-)kop op. Er vielen jammer genoeg slechts een tiental doden. Er zijn er meer nodig om ons gedachtengoed – Rood of geen brood – te verspreiden!’, jubelde hij triomfantelijk. ‘Een betere promotie voor de komende verkiezingen konden wij ons echt niet inbeelden’, riep hij.Sinjoor

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *