ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1129 Act V – 't Scheldt

1129 Act V

de mens ooit beschreef. Helemaal Karel. Van binnen een briesende brulkikker, van buiten de grijnzende gentleman die net in het geniep een wind heeft zitten afknijpen. Als hij over nationalisme spreekt dan is het begrip collaboratie nooit ver weg.

Als hij zo doorgaat is een collocatie helemaal niet meer ver weg. Normaal dat men in de abnormalen-bunkers beducht is voor een De Gucht.
Wat gaat die man allemaal aanrichten met zijn verzinsels en spinsels? Ze kunnen hem niet bij de dementen plaatsen, want hij vergeet noch vergeeft nooit iets. Je zou het hem niet aangeven dat hij niet graag iets aangeeft.
Nu zoonlief Jean-Jacques (herkenbaar door zijn uitgedaagd kapsel) in Oost-Vlaanderen het onderspit heeft moeten delven, werd het tijd om voor de politieke vijanden eens lekker een diep graf te delven in de vorm van een zuur opiniestuk.
Echt, de gezamenlijke directeuren van de Belgische psychiatrische instellingen hebben zelfs een beroep gedaan op Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Maggie de Block (Open VLD) om haar te smeken voor Karel een opvang te regelen.
Iemand die vangt, die vang ik niet op, zulle’, brieste Maggie, nog net schuddebuikend haar familie uitlachend die was komen opdraven in het tv-programma ‘Kroost’ op VIER. Zalig zulke portretten van politici die campagnes overbodig maken.
Dus zitten de instellingen met een probleem. Moge de slechtste winnen en onderdak moeten bieden aan de onbetwiste Koning Onbenul.
Hoe luidde de Vlaamse tekst op Chopins Dodenmars alweer?
Hij zal voor ons geen Commissies niet meer doen’.
Johan Steels
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *