ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1124 Actueel III – 't Scheldt

1124 Actueel III

…hij in een opiniestukje op de deredactie.be, de stek van de Vrt , bekend om zijn onzin. De senior writer (wil zeggen de demente schrijver) van GvA, Lex Moolenaar, zag er een demarche in van de Vlaamse CD&V die haar Antwerpse afdeling wil gebruiken om de achterstand op N-VA te matigen. Waarmee een molenwiekende Moolenaar nog maar eens bewijst van politiek geen pap te hebben gegeten. Het Martelaarsplein heeft de Antwerpse CD&V al lang gedumpt. Kan niet anders, met dit zootje ongeregeld! Neem nu een Caroline Bastiaens, die met haar rosse flamoes de mouw van Van Peel blijft bevochtigen in de hoop ooit een echte politieke carrière te krijgen. Al twee keer uit de partij gegooid. Haar stemmenaantal zal er in geen geval voor zorgen. Zo erg wrijft ze over die mouw, dat Van Peel het gerucht verspreidt dat Bastiaens de nieuwe havenschepen moet worden, hopende dat hij, in die schaarse nuchtere momenten, vooralsnog gesmeekt wordt om zelf te blijven. Of neem Lannoo zelf! Splijtzwam van de sompigste soort op elke boom waarop hij zich vastzoog. Diezelfde Benoit beweerde een paar jaar geleden nog dat een allochtoon die in ons onderwijssysteem z’n best doet, altijd meer punten verdient dan z’n autochtone collega die met minder moeite betere resultaten haalt.

Achter dat hypocriet groen-links gelaat van sociale Benoit schuilt de kortzichtigheid van de eeuwige profiteur. Nadat hij verzocht werd op te stappen als Vlaams woordvoerder van Joëlle Milquet, maakt hij, na twaalf stielen en dertien ongelukken, Antwerpen terug onveilig. Alleen vergat hij zich te laten schrappen op de payrol van madame NoN. Maandelijks ontvangt deze moraalridder nog steeds z’n vetbetaald kabinetsloon zonder er voor te werken.
Het dagelijks bestuur van CD&V Antwerpen geeft een toch wel heel eigenzinnige invulling aan het spreekwoord: onkruid vergaat niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *