ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1117 Act II – 't Scheldt

1117 Act II

Ze gaat het nu toch ook uitproberen, die anti-verkrachtingsslip. Toen Maggie de Block recent in ‘de’ Congo de potentiële asielaanvragers ging ontmoedigen, konden ze daar begrijpelijkerwijs hun handen niet thuis houden. ‘Het is hier nog erger dan bij ons’, zuchtte Maggie, ontgoocheld als ze was in de mannelijke natuur. Die aardige Elio Di Rupo is zowat de enige in de regering die haar niet begrabbelt. ‘Ik ben er maar 98,7 procent zeker van dat hij een homo is’, fluisterde een bescheiden Wouter Beke.Maggie is er 100 procent van overtuigd, zo niet zou de premier haar ongetwijfeld al bepoteld hebben. ‘Ik kan met Elio best door één deur’, grinnikte Maggie.

Opgeklommen in de grijpgrage liberale partij, waar mannen met onder meer een gezwollen ego jaren lang de lakens hebben gedeeld, excuus, uitgedeeld, is dat niet niets. ‘Ik heb die negers met duidelijke pictogrammen aanschouwelijk gemaakt dat voedselpakketten niet bij iedereen even vlot verteren’, verduidelijkte onze Staatssecretaris met een gezonde zin voor pedagogie.
Terug thuis las ze over dat Amerikaans ondergoed met een slotje vooraan, lekker nauw aansluitend en met onscheurbare banden op dijen en kruis. ‘Precies wat ik nodig heb en bovendien zal het me echt goed staan’, dacht Maggie opgewonden. ‘Dat die Reynders, die Vande Lanotte en vooral die christelijke Crembo het nog maar eens proberen’, glunderde De Block.In plaats van de asielzoekers staan deze winter die vileine viespeuken in de kou. Er moesten er meer zoals Maggie zijn, nu ook letterlijk onkreukbaar.Pico Bello***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *