ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1109 Act 5 – 't Scheldt

1109 Act 5

…schijnwerpers van belangrijkheid. ‘Ik spreek hier in naam van mijn achterban, de vreemdelingen dus’, monkelde deze antiracist, meteen eisend om ontvangen te worden door burgemeester De Wever.

Ja ja, je moet het maar doen, zo vanuit het niets, als een verlosser het politieke stadstoneel op komen rennen. Nu de sp.a in Antwerpen de lakens niet langer uitdeelt, zal dat rode Karl worst wezen. Vervolgens maakte Meyrem Almaci (Groen) brandhout van de Antwerpse bezuinigingen waarbij 1 420 ambtenaren pijnloos en onopgemerkt zullen verdampen. Schepen Liesbeth Homans (N-VA) trok een gezicht alsof we een glimp mochten opvangen van hoe ze er binnen 20 jaar zal uitzien. ‘Maak je niet dik, mens’, geeuwde Homans meewarig.
Het leek Apers niet veel te schelen, uitkijkende als hij was naar de ATV-opendeurdag waarop alle drank op moest. Schepen Philip Heylen (CD&V) vertelde als ‘verwekker’ van het Red Star Line-museum dat hij en zijn echtgenote samen in New York op het idee waren gekomen. Of hij daarna nog echt genoten heeft van hun samenzijn is niet geweten.
Waar vind je nog zoveel kwaliteit als op ATV ? En dat al 20 jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *