ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1098 Act I – 't Scheldt

1098 Act I

Ooit kozen onze lezers Frank Geudens, toen député voor sp.a, als Koning Onbenul. Inmiddels naar een nog schrijnender derderangsrol verschoven: Fractievoorzitter voor sp.a in de Provincieraad.

En hoe stelt deze paljas zich voor in ‘Rondje Provincie’, het op uw kosten gedrukte dure blaadje waarmee de Provincie haar onbelangrijkheid wil manifesteren (7/2/2013)?
Beroep: uitgever. Leeftijd: 54 jaar. We kunnen ons natuurlijk vergissen, maar is iemand die geboren werd op 30 december 1951 geen 61 jaar oud? Of is de tijd voor Frank stil blijven staan?Misschien kan hij eindelijk eens uitleg geven waarom het Diamantmuseum, onder zijn toedoen verhuisd naar het Astridplein, inmiddels haar dure (zwaar verbouwde) pand heeft moeten verlaten. Terug ingepalmd door de eigenaar, de Zoo, voor het nieuwe Congrescentrum.Mag de bevolking het kennelijk erg gammele  contract eens zien dat indertijd door de Provincie afgesloten werd met de eigenaar? En de totale kostprijs van deze verhuis die tot het einde van het museum leidde?sabine dOver de schadevergoeding die de Provincie moest betalen na de diamantroof (alarmin-stallatie stond niet op, … Sabineke toch! ) zijn er geen vragen te stellen.
Die bedroeg 2 miljoen euro ; de verzekering stelde – terecht – dat de Provincie zwaar in de fout was gegaan. Twee miljoen, inderdaad betaald door U en door mij.Gelukkig vindt de Provincie van zichzelf dat ze nodig is en blijft ze dat propaganderen met een hardnekkigheid om U tegen te zeggen.***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *