ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1097 Act 1 – 't Scheldt

1097 Act 1

… alweer een duur stylingbureau ingeschakeld om de bladzijde op te leuken?Lag het aan het benevelde brein van de lezers zelf? Neen!

Bovenaan prijkt wel degelijk de titel ‘De Standaard en zelfs een bont en blauw geknepen arm om zich van de wakkere toestand te vergewissen, veranderde daar niets aan.Ook de voorlaatste bladzijde blijkt er eentje van ‘De Standaard. Met ondermeer een bijdrage van Paul Goossens waarin hij zijn licht laat schijnen over de ware intenties van N-VA en verwijst naar ‘bepaalde media’ die het ACW verder in de vernieling schrijven. Een merkwaardige samenloop van omstandigheden, want bij ons weten liggen de drukkerijen van ‘Gazet van Antwerpen’ en ‘De Standaard’ toch een eind van elkaar uit de buurt. En zijn de uitgevers Concentra en Corelio niet met elkaar getrouwd.De gratis advertentie voor ‘De Standaard kan de kwaliteitskrant wellicht enkele abonnees opleveren, terwijl de blunder de Frut alleen nog ongeloofwaardiger maakt.
Gehackt? Behekst?
Wie het weet, mag het ons komen uitleggen.
Op 21 mei plaatste Gazet van Antwerpen een heel klein berichtje ‘Excuus’ voor de fout: een stuk van De Standaard opsturen in plaats van de eigen gazet.De stommiteit is alleen gebeurd in de editie ‘Zuid’ dwz Lier, Boechout, Mortsel, Pulderbos en omstreken.
Heeft De Standaard de Gazet van Antwerpen al bedankt voor de bewezen dienst?Redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *