ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1084 Act I Pico Bello – 't Scheldt

1084 Act I Pico Bello

Als je iemand wil koeioneren, nodig hem dan uit op Facebook om vriendjes te worden en laat die persoon zich vervolgens onsterfelijk belachelijk maken. Je zet gewoon de wereld op speaker en hij gutst gevoelens uit in een waterval van onbeschroomde intimiteiten. Met wie heeft ie het al gedaan en hoeveel keer en waarom zo weinig? Kent hij het nieuwste recept voor paardenvlees al of weet hij hoe je het best ‘Vijftig Tinten Grijs’ na-aapt?Verwart ons genie het fiasco met Fyra eventueel met Freya van den Bossche? Roept ie op tot moreel verantwoorde acties zoals het bannen van Kardinaal Danneels bij de nieuwe Pausverkiezing (hoewel die man zo goed dingen kan verzwijgen)?

Kun je op dit asociale netwerk details uitpersen over zijn tegenwoordig zo gangbare stoelgangtransfusie? Kost het hem moeite te aanvaarden dat Karen van K3 al 40 is? Denkt hij bij het bekijken van de borsten en billen op ‘Life!tv’ ook aan de marktkramers met hun ‘nie warm, nie willen’-slogan? Verkeert hij in de mening dat ACW Alle Centen Weg’ betekent? Is hij net als Etienne Vermeersch een atheïst die in zichzelf gelooft? Voelt hij de aandrang om de vraag van actrice Hilde de Baerdemaeker ‘of ge uw poep nat of droog afveegt’ publiekelijk te beantwoorden?
Post hij ongevraagd een foto van zijn ‘embarrassing body’? Leest hij de ontnuchterende Twitters van ATV-journalisten ? Dit alles houdt blijkbaar Vlaanderen in de ban, maar het zou ons allen deugd doen als deze zooi werd gebannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *