1080 Act IV – 't Scheldt

1080 Act IV

Geachte Redactie,Interessante radio. Als je Bert Murrath persoonlijk moest kennen, wil hem dan zeggen dat hij zijn bronnen beter moet controleren betreffende Selahattin Koçak. Hij is wel degelijk van Beringen, en niet van Genk.

De eerste schreden van Selahattin naar Belgische roem waren in de vakbond bij het Christelijke LBC, bij de BLM in Genk. Hij heeft destijds getracht om in Beringen op de lijst te komen van de CD&V van burgemeester Mondelaers. Zonder resultaat. Geen verkiesbare plaats denk ik.
De socialisten (Sleypen en Vandenhove) haalden hem naar de provincie om als Turk actief te zijn bij de PRIC: Provinciaal Integratie Centrum. Ze zochten alle wettelijke poortjes uit om Turken massaal naar Limburg te krijgen, en dat ze binnen ‘n dag van alle mogelijke tegemoetkomingen en huisvesting zouden kunnen genieten. Blijkbaar was hij zo goed voor zijn landgenoten dat de Beringse SP.a hem onmiddellijk op een verkiesbare plaats zette op de lijst, en hij werd schepen in Beringen bij de coalitie tussen CD&V en SP.a.
De rest van Bert zijn betoog is juist. Selahattin is een lamzak zonder voorgaande.
Als N-VA hem zou contacteren voor medewerking, stuur ik mijn partijkaart asap terug. Selahattin is een mosterd-gasbel. Van weg blijven.
VLgr, André

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *