ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1075 Hfd – 't Scheldt

1075 Hfd

nieuwjaarAan alle lezers van ’t Scheldt

Ook degenen met domicilie op de parking van Antwerpen…

Moge 2013 een jaar zijn van dertien in een dozijn. Een heel gewoon gelukkig jaar. Met een goede gezondheid voor u en uw dierbaren, met salvo’s van lachbuien en zonder steekvlampolitiek.

In onze denkbeeldige glazen bol zien wij alvast mooie dingen. Steve Stevaert gaat stunten met gratis energie voor heel Vlaanderen, het echtpaar De Gucht stijft de schatkist met een smak achterstallige belastingen en biedt elke Belg die tot zijn tachtigste werkt een week Toscaanse vakantie aan. Belkacem en de veertig (of veelvoud daarvan) sacochenrovers verdwijnen uit de lijst van meest gelezen artikelen en – salaam aleikum! – Borgerokko en den 2060 worden beschermd Unesco-erfgoed vanwege een overvloed aan bevallige en zoetgevooisde Sheherazades, die de bezoekers verwennen met 1001 sprookjes, maar ook met couscous, gebakken visjes én wijntjes van zongerijpte druiven uit Arabische Lentelanden.

De Patrick Janssens begint een frituur achter de hoek van Bart de Wever. Hij heeft zijn onderlijfkes al met het logo Het Snaakske laten bedrukken dankzij een lening van zijn vriendin en De Wevers buurvrouw mevrouw Leemans. En wauw! België wint het Eurovisie Songfestival dankzij een in het Nederlands rappende Elio Di Rupo.

Lieve lezeressen en beste lezers: ’t Scheldt wenst u van harte een vreugdevolle kerst en een gelukkig nieuwjaar. Dat u ze nog lang moge lezen!

Helena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *