ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1070 Red – 't Scheldt

1070 Red

KONINGIN TROELA * KONING ONBENUL

U KIEST
*

Koningin Onbenul: Truttelboom , omwille van haar schitterend resultaat in Antwerpen. Ze heeft de VLD ( nIet meer Vlaams , niet meer liberaal en niet meer democratisch) nog meer stemmen gekost dan dat Anciaux bleiter zou kunnen . Ghislain B.

Koning Onbenul: Kattensmijter Jan Fabre en voor Koningin Troela: Waarom moeten mensen voor mij stemmen? De vraag van Freya Piryns aan de kiezers. Ik hoop dat de kiezers mij beoordelen op mijn werk in de Antwerpse gemeenteraad van de voorbije bestuursperiode. Dit had ze toch niet mogen doen. De N-VA werd de grootste partij in Mortsel. Roger D.
*
Beste, Koning Onbenul mag voor mij Elio Di Rupo zijn. Waarom: Doordacht, sluw en vooral heeeeel duur. Mvg. Dany P
*
Beste. Mijn gegadigde(n ) zijn: (u mag de keuze maken, maar één van die vier moet het worden, liefst Termont, namens mij). Koningin Troela Maya Detiège vanwege haar haat en arrogante betweterij ten overstaan van de winnende partij N-VA. Of: Meyrem Almaci: Super arrogant schepsel. Koning Onbenul(EN): Bruno Tobback Zijn stalinistische dictatuur en N-VA-bashing is legendarisch. Daniel Termont: Ook vanwege zijn haat en arrogante betweterij. Hij is een arrogante hautaine kl**tz*k. A.B.
*
Patrick Janssens – maar die heeft al in 2005 gewonnnen… Dan Daniel Termont. Erik D.
*
Voor de titel Koning Onbenul hebben wij met stip genomineerd Patrick Janssens.
Waarom? Hij is een slechte verliezer met dictatoriale en revanchistische trekjes. Al wie tegen hem is, is slecht. Wij zijn heel tevreden dat deze machtsgeile geldwolf zijn Antwerpse burgemeesterssjerp mag opbergen. In navolging willen wij dan ook Maya Detiège nomineren als Koningin Troela omwille van haar onnozele en overbodige uitspraken in de nasleep van de gemeenteraadsverkiezingen alsof zij enig gewicht heeft op de politieke besluitvorming? Met vriendelijke groeten, Simone J.
*
Wat de Onbenul van het jaar betreft komt m.i. – alleszins op regionaal vlak – enkel ‘Petrick Janssens den bleiter II’ met stip (wederom) in aanmerking! Slechte verliezer, achterbakse rancuneuze gifslang en egocentrische zelfverrijker!
Op nationaal/federaal vlak evenwel is Vanackere toch wel mijn favoriete potentiële ‘win-naar’, mijn gedacht! Liegen, bedriegen, slijmen en zoetgevooisd goochelen met woorden en begrippen… waarschijnlijk ooit beste jezuïet/tsjeef-leerling van de klas samen met Leterme den geitenboer. Perfessor boksersmoel de rode ridder Johan Vande Lanotte mag natuurlijk ook niet op het appèl ontbreken. Eerst ‘energetische’ struikrover en kort daarop zelfverklaard redder van de consument. Keuze te over!
Nominatie van Troela’s is iets minder uitgesproken… de retour van Detiège maakt dat ze samen met haar dochter als Troela-duo wel tot de mogelijke kanshebbers kan gerekend worden. Ook de chaplinesque minister van justitie ‘Turtelboom’ mag denk ik niet op uw lijstje ontbreken. Voor wat het waard is?! Met beste groeten,
Erik/ELdiablo

*

DOE MEE AAN DE VERKIEZING

VAN ‘KONING ONBENUL’

EN/OF ‘KONINGIN TROELA’

STUUR ONS DE NAAM VAN DE FIGUUR
DIE IN UW OGEN DIE TITEL VERDIENT

‘KONING ONBENUL’

EN/OF

‘KONINGIN TROELA’

Voeg er de reden bij waarom dat stuk onbenul die titel verdient.

[email protected]

*

2004

2005

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *