ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1062 Hfd – 't Scheldt

1062 Hfd

Terwijl in hun vorig jaarverslag aangekondigd werd dat men in 2011 niet minder dan 10 hoofdkwartieren met 480 man personeel ging ‘binnenhalen‘ (voor 2012 voorzien ze hetzelfde) blijkt na vier jaar werk en ca 1 mio euro Antwerps belastingsgeld (!)) het totale resultaat NIHIL te zijn.

De ‘internationale hoofdkwartieren’ waarmee deze professionele leugenaars uitpakken zijn ofwel gewoonweg niet te vinden in Antwerpen (zoals bv. Zoomlion), ofwel gewoon verhuisd van Gent of Mechelen naar Antwerpen (zoals BCD Travel, Admiral Dynamics) zoals er ook veel verhuisd zijn van Antwerpen naar andere steden (Sanoma, Bünge, het VEV …), of het zijn puur Vlaamse KMO’s.
Zo pakt Antwerp Headquarters uit met Balloon Media, de uitgevers van … Jommeke . Echt een internationaal hoofdkwartier, nietwaar?
De oogst aan ‘nieuwe jobs’ waarmee AHQ uitpakt is zo mogelijk nog bedrieglijker.
Bij BCD Travel, van Mechelen naar Antwerpen verhuisd en haar eigen personeel dus gewoon meeverhuisd, dat de meeste ‘nieuwe jobs’ opgeleverd zou hebben zijn zware afvloeiingen op komst, na het zoveelste verliesjaar. AHQ is oplichterij, waarbij alleen de Antwerpse Kamer van Koophandel garen spint. Zij sturen hun factuurtjes, onder andere voor de huur van een duur pand in de Markgravestraat. Moet een stedelijke vzw overigens niet in ‘Den Bell’ zitten?
De Stad heeft zich laten rollen door Luc Luwel, LUWEL( de God van de Kamer van Sloophandel zie tekening hiernaast) de onverdroten grijpzuchtige directeur van de Kamer van Sloophandel.
Toegegeven, tegenstand had hij niet. Hoofdverantwoordelijke bij ‘de stad’ is immers de door geen enkele vorm van economische opleiding gehinderde derderangsfiguur Dirk Diels, directeur Werk en Economie, en zijn even voorhammeonbekwame partijgenoot schepen ‘kaviaar’ Robert Doordrammer.
***Hiernaast: het grootste onbenul en profiteur van het Antwerps schepencollege, sp.a-er Robert Voorhamme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *