ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1061 Hfd – 't Scheldt

1061 Hfd

Enkele maanden geleden pakte de stilaan moedeloos wordende patrickPatrick Janssens uit met een wit konijn: de kabinetschef van Di Rupo, ene mevrouw Kherbache, kreeg de tweede plaats op zijn ‘stadslijst’. Leuk voor deze sympathieke Algerijnse krollenmie. Ondertussen heeft deze dame naar verluidt al twee keer haar opwachting in het Antwerpse gemaakt, niet gehinderd door enige kennis van zaken. Dat hoeft ook niet, dan zou ze opvallen tussen de andere kandidaten van deze stadslijst. Is mevrouw Kherbache woonachtig in Antwerpen, zoals de kieswet het voorschrijft? Uiteraard. Tegen GvA kakelde ze dat ze op het De Coninckplein nr 16 woont. (‘Leuk detail: begin dit jaar verhuisde Kherbache naar het De Coninckplein 16. Hetzelfde huisnummer als dat van Di Rupo in de Wetstraat’).
Aangezien mevrouw naar eigen zeggen twee kleine kindjes heeft, en we bezorgd zijn om de veiligheid van deze prutskes, zijn we eens gaan kijken naar dat adres. Het De Coninckplein is nu niet meteen de meest kindvriendelijke omgeving. Dankzij ‘google maps’ en ‘streetview’ kunt ook u overigens vanuit uw veel te luie zetel ook even piepen. We troffen er het leegstaande café aan, het voormalige ‘beautifull planet’ (!) aan, met daarboven duidelijke verkrotting en leegstand. Er hangen amper gordijnen. Een vluchtige laag verf op de gevel lijkt de enigste renovatie. De reclame van het café hangt nog bovenaan de gevel. Er is niet eens een bel… Woont daar werkelijk de … kabinetschef van Di Rupo met twee kleine kindjes?
Moeten de stedelijke diensten niet eens komen kijken of iemand daadwerkelijk woont waar hij/zij beweert te wonen? Kan natuurlijk moeilijk als er geen bel hangt.
In Gent deed men dit vrij grondig bij ene Siegfried Bracke. Patrick Janssens tracht de Antwerpenaar eens te meer te rollen.
Deze keer met een partijgenote van de PS

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *