ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1059 Ephi – 't Scheldt

1059 Ephi

Natuurlijk, handel in en consumptie van menselijk vlees druisen in tegen de algemeen aanvaarde normen en waarden van de Nederlandse samenleving. Bovendien moet het subject ook nog worden gedood. Wat ook bij wet niet wordt toegestaan. Maar let op: mijn vereniging roept niet op tot het vermoorden van medeburgers. En ook niet tot het eten van hun vlees. Ik wil alleen het idee propageren dat kannibalisme moet kunnen en omdat in mijn vereniging geen strafbare feiten worden gepleegd, en alleen plofkippetjes en gekruide saucijsjes worden gegeten, zie ik niet in waarom hij verboden zou moeten worden.

Ook overweeg ik een tweede vereniging te stichten die slavernij en handel hierin maatschappelijk aanvaardbaar maakt. Goed voor onze eigen economie en voor de werkgelegenheid van mensen uit verre landen, die toch niets te doen hebben en van de honger omkomen. Ik vind alle rassen waar ik niet toe behoor inferieur en vind dat ze aan mijn eigen soort gedwongen gedienstig moeten zijn. Gratis en voor niets. Ook hier zullen geen strafbare feiten worden gepleegd, want in mijn clubje zal formeel niet in slaven worden gehandeld.
Dankzij mijn beide organisaties met ieder een mooie site waar gediscussieerd kan worden, vergroot ik de vrijheid van meningsuiting en zorg dat kannibalen en slavendrijvers niet ondergronds gaan. Want dat is pas erg, als er stiekem in gesloten groepen op internet menselijk vlees en slaven illegaal worden aangeboden. Dan heb je geen zicht meer op de problematiek.

Maar stel dat een rechter het in zijn hoofd haalt om mijn beide organisaties te verbieden en mijn internetsites uit de lucht te halen. Je hebt altijd losgeslagen magistraten die vinden dat kannibalisme of slavernij tegen de rechtsorde indruist en daarmee de integriteit van het menselijk lichaam aantast of racisme bevordert. En dat de Nederlandse rechtsstaat daar geen ruimte aan hoort te bieden.
Maar ik zal me krachtig beroepen op mijn recht op vrije mening en weet zeker dat ik heel wat verlichte geesten achter mij zal krijgen.

Intellectuelen, krantencommentatoren, denkers van progressieve snit; die zullen de barricades op stormen om tegen de onverdraagzame tijdsgeesten te ageren. Tegen het gepeupel dat juichend het vonnis heeft begroet. Er zal steun vanuit de maatschappelijke bovenlaag komen met als argument dat hier de rechten om zich te verenigen met de voeten worden getreden. En ik weet zeker dat in de Volkskrant een commentaar zal worden geschreven met als kop: ‘Rechten, ook voor kannibalen en slavendrijvers‘.
Kern van het betoog van de commentator: ‘Of kannibalisme een ziekte of een geaardheid is – met een verbod is het niet uit te bannen’.
*
Onze dank aan Sylvain Ephimenco en de krant Trouw voor hun toelating tot overname van deze column.
***

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *