ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1059 Act 5 – 't Scheldt

1059 Act 5

Stel dat N-VA nu eens het verbod van mandaten voor burgemeesters, schepenen en parlementairen als programmapunt zou nemen? Stemmensucces gewaarborgd!

Een fel vermagerde – men zou zowaar wensen dat hij terug begint te LUDOdrinken! – Ludo van Campenhout, vergezeld van de onafscheidbare en niet-corrupte strijdcompagnon Marco Laenens – duwt de districtslijst. ‘Ik was altijd al een Vlaams-nationalist‘, verbaasde die ons.
Aanwezig was ook de man die weliswaar het zwijgen niet werd opgelegd maar toch te horen kreeg minder lawaai te maken: advocaat Vic van Aelst. Die verscheen met vrouw en schattige kinderen.
In het voorgestelde programma stonden jammer genoeg taalfouten. Die vond men niet in een gretig verspreide veelkleurige folder van een vijftal holebi-ers zodat men kon denken op een meeting van die verkeerden te zijn.
Een kleine Vlaamse leeuwenvlag moest de eigenheid van de partij benadrukken.
François Rylant (65), in een invalidenwagentje met opmerkelijk lelijk PATRICKversierde wielen: naast het logo van Patrick Janssens – de afschuwelijke A die zelfs over-al het mooie wapenschild van Antwerpen moet vervangen – en ook de vroegere logo van Beerschot, sierden de wielen van de rolstoel.
Beerschot in een invalidenwagentje: lachen geblazen voor de aanwezige Antwerp-supporters, Ludo van Campenhout in de eerste plaats.
Hij stak geen speech af over het gebrek aan voetbalkennis bij de rolstoelkandidaat.
De traiteur had rekening gehouden met de richtlijnen van het hoofdbestuur, zeg maar madame Homans: wel bereide sandwiches maar niks dikmakend, dus geen sausjes, geen mayonaise of ketchup.
Gewoon simpele broodjes met kaas of ham. Op die manier wordt er gelijnd in de partij.
En het zal ook de kas ten goede komen.
***

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *