ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1056 Act V – 't Scheldt

1056 Act V

Prima parcours als Schepen van Financiën en Dierenwelzijn en als dank electorale zelfmoord op het zijspoor. Hij mocht toch duwen, hoor je dan VLD‘ers kwetteren, alsof een lijstduwer bij hen nog enige kans maakt. ‘Gaat Phaedra Hoste de stadskas nu beheren?’, schamperde Bungeneers in Het Laatste Nieuws. Ook in die krant een sliert begrijpelijk boze briefschrijvers over dezer gang van zaken.

Indertijd toeterde Patrick Janssens dat de CD&V Eric Anthonis als Cultuurschepen naar voren moest schuiven, want anders zou hij dat wel doen.
Gaat Janssens nu ook iets dergelijks over Bungeneers voorstellen of is hij blij van een luis in de pels verlost te zijn? In een partij waar men iedereen tot in de kist actief wil zien bijdragen tot de welvaartstaat is 57 jaar wel wat jong voor een politieke pensionering. In een partij waar de vader van de nationale voorzitter in een populair blaadje de vuile was van zijn zoon en diens eega komt etaleren, moet men niet zeuren dat een brutaal opzij gezette trouwe soldaat het in de media uitschreeuwt van ellende.
In een partij waar de Staatssecretaris voor Asiel en Migratie zowat de enige asielzoeker met een legitieme verzuchting (namelijk op de vlucht zijnde voor de barbaarse Talibanfascisten) het land buitenzet, terwijl elk denkbaar schorremorrie met een goudzoekers-mentaliteit welkom blijft, moet men niet opschrikken dat een gefnuikte partijgenoot zonder blamage zijn bagage elders wil aanbieden. Aan de toog van menig Antwerps café waar men de politieke schermutselingen nog wel wil volgen, spot men met ‘Annemie Truttenboom‘ wier inzichten hoger waren ingeschat.
De eenzame cowboy Lucky Luke van striptekenaar Morris rijdt de horizon tegemoet. Komt de zon nog op in Merksem of gaat ze definitief onder? Pijnlijk partijtje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *