ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1056 Act II – 't Scheldt

1056 Act II

Marie-Rose heeft vanuit de hemel (?) niets laten weten, dus dat zal dan wel een goed teken zijn. Haar dokteres Katrijn was in staat Frank van zijn liefdesverdriet te genezen. In de media is hij bovendien van zijn politiek verleden genezen.

Die akelige Blokkers hebben die mens op onmenselijke en onderbetaalde wijze al die jaren tegen zijn zin verplicht om voorzitter te zijn. Blij dat hij daar weg is.
Schoonpapa Chris Morel duwt de Antwerpse N-VA-lijst en zet zijn schouders onder die partij net zoals hij dat ooit al deed als OCMW-voorzitter voor de CVP bij het rechthouden van de Palfijn-kliniek in Merksem.
Van een onverwoestbare pijler gesproken. Franks vriendje Jurgen Ceder is dan weer vlotjes ontluisd geraakt volgens de maatstaven die de N-VA tegenwoordig hanteert.
Intussen fulmineert het onafhankelijke Europees Parlementslid op zijn webstek tegen het ‘meldpunt illegaliteit’ van Flip Dewinter dat politiek toch zo weinig correct is.
Zijn de foto’s van Marie-Rose op zijn site dan wel correct? Nu nog een kookboek en we zijn toe aan ‘SOS Frank. Le nouveau Vanhecke est arrivé’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *