ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1055 Pico – 't Scheldt

1055 Pico

… vegetarisch (lief voor de beesten), daarna veganistisch (neen, niets vrouwonvriendelijks, gewoon geen zuivel en zo), vervolgens leed ze wellicht aan orthorexia (verslaafd aan gezonde voeding) en nu is ze gewoon cathorexisch.

Vele verenigingen binnen het Antwerpse krijgen een steeds langer wordende lijst toegezonden met gerechten die Cathy NIET eet. Bij cateringbedrijven worden ze meteen wanhopig wanneer een bestelling uit het Provinciehuis komt binnenwaaien. Alcohol is uit den boze, wat al tot flink wat boze oprispingen heeft geleid op recepties. Indische sterrenwichelaars verzekeren haar dat je niets mag eten dat levensvernietigend is. Bijvoorbeeld een wortel of een aardappel uit de grond rukken betekent het genadeloze einde van die plant. Enkel vruchten plukken van een boom die ermee kan leven, is in orde. Als je wegloopt van het levenloze, dan wordt opeens duidelijk waarom Cathy de CD&V vaarwel zei. Als gouverneur komt ze dan wel in aanraking met de bloedeloze koninklijke familie, maar die lui zijn toch zo in de ban van hun charismatisch circus dat ze die flippende Cathy er best bij nemen.
Zou de mini-gouverneur haar bureau hebben ingeruild voor een spijkerbed? Zou ze doorhebben dat de provinciale onbenulligheden een geestverdampend effect opwekken?
Is ze geëvolueerd tot een astraal wezentje dat het wereldse is gaan minachten? Beseft ze dat er in haar geen groei meer zit? Wanneer leert ze opnieuw haar bord leeg te eten zoals alle andere brave jongetjes? Parlementairen met een hart: schaf eindelijk die provincies eens af voor het te laat is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *