ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent 1053 Hfd – 't Scheldt

1053 Hfd

Volgens een vijftal jonge veulens van de sp.a-Antwerpen kunnen de gronden rondom de luchthaven van Deurne best bebouwd worden gezien de verwachte bevolkingsuitbreiding de komende jaren. Bovendien zal het vluchtverkeer daar toch mettertijd uitdoven, oordelen zij. Toon Van Wassenberg, beloftevol gemeenteraadslid zonder die belofte ooit te hebben ingelost, is de menner van de bende. Hun project heet ‘De Beste Stad’.

Vergalopperen zij zich niet? Al wie er geïnvesteerd heeft en al wie er direct of indirect zijn boterham verdient zal niet meteen staan juichen voor deze socialistische visie op economie.
Moet Antwerpen versneden worden tot een dorp naar rood-groene smaak? Project ‘Het Beste Boerengat’? Het Bokrijk aan de Schelde waar men met paard en kar (met een stralende A er op vermeld) zijn zwangere buurvrouw naar de moskee brengt, waar de struikrovers een inburgeringsdiploma kunnen voorleggen en waar ondernemers gelukkig niemand meer komen opjagen met onzinnigheden als vooruitgang en welvaart.
Je kunt als progressieveling niet verlangen naar een moderne wereld en tegelijkertijd achteruitboeren door de bereikbaarheid van je stad hoogstpersoonlijk te saboteren.
Zo gaat die vlieger niet op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *