1044 Act 2 – 't Scheldt

1044 Act 2

Groot was de consternatie van enkele Vlaamse bedrijfsleiders op bezoek in Kazachstan toen ze daar vernamen dat een vroeger parlementslid bij zijn toenmalig verblijf in dat land nogal vaak het toilet bezocht. Niet door het vreemde voedsel dat minder goed verteerde, maar wel om er telkens met een uit de lokale bevolking geplukte exotische jongeman wat te spelen. Dit was dus wel degelijk een heel aparte invulling van de uitdrukking ‘zijn kazak draaien’. 

Deze ‘toiletpoeper‘, zoals hij redelijk correct in de wandelgangen wordt omschreven, zou wellicht hiermee niet graag in de media de ‘torenpoepster‘ uit Aalst willen opvolgen.

Stel U voor dat dit bericht dan zou worden gebracht door een nieuwsanker bij een commerciële zender die hem bijzonder goed kent.

De ijverige politicus houdt zich als stedelijk OCMW-voorzitter bezig met het willen bestraffen van spijbelende kinderen door hun ouders naast het kindergeld te laten grijpen. Bij het grijpen naar spartelende gastjes in Kazachstan liep hij alvast zelden of nooit een blauwtje op. Zo gegeerd was de man !
Pimpernel

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *